Πράσινη επιθετική πολυφωνία

Το γκολ που σημείωσε την περασμένη Κυριακή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (3-0) έχρισε τον νεαρό διεθνή μεσοεπιθετικό για πρώτη φορά σκόρερ την εφετινή περίοδο.

Ο Χριστοδουλόπουλος μάλιστα έγινε ο 15ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού Ζεσουάλδο Φερέιρα
ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται το υλικό της ομάδας που διαχειρίζεται. Ισως μάλιστα, αν δεν είχε τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ του Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς και του υπερπολύτιμου γραναζιού της μεσαίας γραμμής Σωτήρη Νίνη, η αγωνιστική περίοδος να εξελισσόταν πολύ καλύτερα.

Οσον αφορά την επιθετική πολυφωνία, αυτή ενδέχεται να διευρυνθεί, καθώς η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και από τη σχετική λίστα απουσιάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βρουν δίχτυα, όπως ο Βύντρα, ο Βιτόλο και ο Μαρίνος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πέρυσι υπήρχε αντίστοιχη πολυφωνία με 13 διαφορετικούς παίκτες να έχουν πανηγυρίσει κάποιο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι εφετινοί σκόρερ του Παναθηναϊκού:

15 Λέτο
6 Τοτσέ
4 Κλέιτον
Κατσουράνης
3 Πετρόπουλος
Μπουμσόνγκ
2 Κουίνσι
Ζέκα
1 Νίνης
Σαριέγκι
Σιμάο
Καραγκούνης
Μαυρίας
Χριστοδουλόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα