Νεύρα στο Κάνσας Σίτι

Ο Μάικ Μουστάκας είχε 2/3 hits και δύο RBIs, αλλά οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 11-9 από τους Κλίβελαντ Ίντιανς στο δέκατο inning.

Οι «βασιλικοί» ανέτρεψαν παθητικό επτά runs, αλλά «λύγισαν» στο πρώτο extra inning. Ακολούθησε το δεύτερο φετινό save του Chris Perez, το οποίο εκμηδένισε τη θετική εμφάνιση του Μουστάκα.

Πάντως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τα νεύρα των δύο πάγκων, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με τρεις αποβολές!

Αν και δυσκολεύτηκε, ο Craig Kimbrel πήρε το save αποκλείοντας τους Τζορτζ Κοτταρά και Mat Gamel στο ένατο inning του 2-1 των Ατλάντα Μπρέιβς με τους Μιλγουόκι Μπρούερς. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη των «γενναίων», οι οποίοι είχαν σε καλή κατάσταση τον Mike Minor (1-1).

Ένα λάθος του shortstop, Clint Barmes, στο ένατο inning επέτρεψε στον Emmanuel Burriss να διαμορφώσει το τελικό 4-3 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Νωρίτερα ο Chris Resop (0-1) είχε γεμίσει τις βάσεις των «πειρατών» και είχε προσφέρει ευκαιρία νίκης στους Τζάιαντς.

Υπό βροχή κέρδισαν οι Κολοράντο Ρόκις τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς με 8-7. Αρχικά ο Josh Collmenter παραχώρησε πέντε runs και οι Ρόκις προηγήθηκαν με 5-1. Ωστόσο το σκορ έγινε 7-5 υπέρ των «D-Backs», πριν ο Todd Helton πετύχει walk-off διπλό home run στο ένατο inning!

Μία ακόμα νίκη πήραν οι Λος Άντζελες Ντότζερς με το 6-1 επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Οι Matt Kemp και Andre Ethier πέτυχαν home runs, ενώ ο Ted Lilly (1-0) ξεκίνησε με το… δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις.

To εις βάρος τους 4-1 μετέτρεψαν σε 5-4 οι Χιούστον Άστρος στο ένατο inning του αγώνα με τους Μαϊάμι Μάρλινς. Ο Carlos Lee ισοφάρισε με single, ενώ ο Logan Morrison υπέπεσε στο μοιραίο λάθος, ενώ οι Μάρλινς είχαν ήδη πάρει δύο outs. Ακολούθησε το δεύτερο save του Brett Myers, ενώ ο Heath Bell έπεσε στο 0-2.

Με το πρώτο φετινό home run του Jesus Montero, οι Σιάτλ Μάρινερς επικράτησαν με 4-0 των Όκλαντ Αθλέτικς. Πολύ καλός ήταν για οκτώ innings ο Hector Noesi (1-1) και πήρε την πρώτη του νίκη σε επίπεδο major league.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σικάγο Καμπς 5-1
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Σινσινάτι Ρεντς 4-1
Φιλαδέλφεια Φίλις-Νιου Γιορκ Μετς 0-5
Ατλάντα Μπρέιβς-Μιλγουόκι Μπρούερς 2-1
Μαϊάμι Μάρλινς-Χιούστον Άστρος 4-5
Κολοράντο Ρόκις-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 8-7
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 4-3
Λος Άντζελες Ντότζερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 6-1

American League
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Λος Άντζελες Έιντζελς 7-1
Μινεσότα Τουίνς-Τέξας Ρέιντζερς 2-6
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Τάμπα Μπέι Ρέις 13-5
Τορόντο Μπλου Τζέις-Μπάλτιμορ Όριολς 4-6
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 5-1
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Κλίβελαντ Ίντιανς 9-11 στο δέκατο inning (9-9 κ.α.)
Σιάτλ Μάρινερς-Όκλαντ Αθλέτικς 4-0

Keywords
Τυχαία Θέματα