Πάει με ''αέρα'' στο Καμπ Νου

01:02 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μία κεφαλιά του Ρονάλντο στο 74' "έσπασε" τον γόρδιο δεσμό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας σε αυτό το χρονικό σημείο το 2-1, επί της Χιχόν για τους "Μερένχες", οδηγώντας τη σε ακόμα μία νίκη και όλο και πιο κοντά στον τίτλο. Η Ρέαλ έστω και δύσκολα κέρδισε τη Χιχόν στο Μπερναμπέου με 3-1 και πάει στο "El Clasico" την άλλη εβδομάδα με το +7.

Η Ρέαλ λοιπόν τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χιχόν. Βρέθηκε μάλιστα από το ημίωρο πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Μπερναμπέου» όταν κατάφεραν να προηγηθούν στο 30' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντε Λας

Κουέβας και στη συνέχεια αν και δέχθηκαν την ισοφάριση μόλις επτά λεπτά αργότερα από τον Ιγκουαΐν, άντεξαν στον επιθετικό μονόλογο της «βασίλισσας».

Όσο περνούσε η ώρα και οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες, τόσο ο εφιάλτης μιας αποτυχίας με την Μπαρτσελόνα να περιμένει στραβοπάτημα, βάραινε σκέψεις και κινήσεις των γηπεδούχων. Σημάδι εκνευρισμού ενδεχομένως μπορούν να θεωρηθούν και οι αψιμαχίες που είχε δύο φορές ο Μουρίνιο με τον πάγκο της Χιχόν. Ευτυχώς για αυτόν, δεν συνέβη το ίδιο με τους παίκτες του που πέτυχαν δύο γκολ και πανηγύρισαν έτσι τη νίκη.

Πρώτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 74' και λίγο αργότερα -κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες- ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Το γκολ του Μπενζεμά ήταν ο αριθμός 107 για τη Ρεάλ φέτος στο Πρωτάθλημα, απόδοση μοναδική...

Keywords
Τυχαία Θέματα