Σόου Ρουί Πέδρο στην Ρουμανία

23:52 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 8ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δρ. Κονσταντίν Ραντουλέσκου

Με πρωταγωνιστή τον Ρουί Πέδρο η Κλούζ επικράτησε 3-1 της Μπράγκα και πάει τελευταία αγωνιστική στο Ολντ Τράφορντ για το... θαύμα. Οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Μπάστος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Πέδρο ο οποίος πιεζόμενος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις οκτώ λεπτά μετά

ο Πέδρο "χτύπησε" και πάλι όταν μετά από τάκλιν αμυντικού η μπάλα έφτασε στα πόδια του και από κοντά έγραψε το 2-0. Η Μπράγκα αντέδρασε και στο 17' μείωσε με τον Άλαν αλλά ο Ρουί Πέδρο είχε και πάλι την απάντηση κάνοντας στο 33' το 3-1. Ο Σούγκου στο 40' έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα γκολ για την Κλουζ. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Ντουγκλάο αποβλήθηκε για αγκωνιά στον Ράντα αφήνοντας την Μπράγκα με δέκα. Η Κλουζ είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο παίκτη. Ο Καμόρα στο 80' και στο 82' έστειλε την μπάλα στο σίδερο.

ΚΛΟΥΖ: Φελγκουέιρας, Καντύ, Ράντα, Πίκολο, Πίντο, Σούγκου (74'Αγκιρεγκάραι), Αλμπέρτο, Μουρεσάν, Μπάστος (83'Γκοντεμέτσε) ,Καμόρα, Πέδρο (81'Καπετάνος).

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Ισμαϊλί, Ντουγκλάο, Νούνο Κοέλιο, Λεάντρο Σαλίνο (33'Μπαρμπόσα), Ούγκο Βιάνα (68'Μοσορό), Κουστόδιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Άλαν, Ρούμπεν Μίκαελ, Έντερ (57'Ζε Λουίς).

Keywords
Τυχαία Θέματα