«Χ»αρούμενοι και οι δύο

23:42 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 6ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Στο Λεβάντε Βαλένθια και Μπάγερν έμειναν στο 1-1 αποτέλεσμα που τους εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπάγερν απείλησε στο 17' με κεφαλιά του Ντάντε που έδιωξε ο Γκουαΐτα και η Βαλένθια απάντησε με μια προσπάθεια του Φεγκουλί στο 32'. Δύο λεπτά μετά ο Μπαραγκάν είδε κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Αλάμπα

και η Βαλένθια με συνέχισε με δέκα. Με παίκτη λιγότερα οι "νυχτερίδες" μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσαν την Μπάγερν. Οι Γερμανοί ανέβηκαν μετά το 70' και στο 72ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Μάντζουκιτς. Επτά λεπτά μετά ο Φεγκουλί έβαλε φωτιά στο "Μεστάγια" γράφοντας το 1-0 με πλασέ. Η Μπάγερν όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 82' ο Μίλερ με σουτ, που κόντραρε, έκανε το 1-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ρικάρντο Κόστα, Μπαραγκάν, Ραμί, Σισοκό, Τίνο Κόστα, Παρέχο (74'Ζόνας), Φεγκουλί, Μπανέγκα (80'Αλμπέλδα), Γκουαρδάδο (85'Βλαντές), Σολδάδο.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Κροος (66'Σακίρι), Ριμπερί (79'Μάριο Γκόμες), Πισάρο (66'Μάντζουκιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα