Νίκησε και ελπίζει

23:52 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 7ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ

Ο Σαμαράς σκόραρε και πάλι αλλά η κακή Σέλτικ έχασε δίκαια με 2-1 από την Μπενφίκα που έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μαζί στους επτά βαθμούς πλέον οι δύο ομάδες με την Μπενγίκα να παίζει την τελευταία αγωνιστική στο Καμπ Νου και την Σέλτικ να υποδέχεται

την αδιάφορη Σπαρτάκ. Οι "Αετοί" ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τζον που πλάσαρε από κοντά μετά το λάθος του Μπράουν. Στο 30' ο Όσκαρ Καρντόσο έχασε καλή ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ για την Μπενφίκα. Δύο λεπτά μετά ο Σαμαράς νίκησε στον αέρα την άμυνα της Μπενφίκα και ισοφάρισε. Στην επανάληψη οι Πορτογάλοι έκλεισαν τη Σέλτικ και πίεσαν. Στο 53' ο Λίμα έκανε το σουτ αλλά ο Άμπροουζ έκοψε πάνω στη γραμμή. Έξι λεπτά μετά ο Λουιζάο βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο 71' όμως ο Γκαράι από κοντά δεν αστόχησε και έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Η Σέλτικ είχε καλή ευκαιρία στο 93' να ισοφαρίσει.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Άρτουρ, Λουιζάο, Σάλβιο (92'Ζαρντέλ), Γκαράι, Αλμέιδα, Μάτιτς (78'Μάξι Περέιρα), Γκαϊτάν, Πέρεζ, Λίμα (75'Γκαϊτάν), Καρντόζο, Τζον.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Άμπροουζ, Γουίλσον, Μάλγκριου (46'Καγιάλ), Μπράουν (64'Κόμονς), Βανιάμα, Λούστιγκ, Λέντλεϊ (80'Γουάτ), Χούπερ, Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα