Στους 16 η Σαχτάρ

23:42 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: 2-5
Γήπεδο: Πάρκεν

Μεγάλη πρόκριση πήρε η Σαχτάρ από απόψε, καθώς επικράτησε με 5-2 της Νόρτζελαντ και παράλληλα η Τσέλσι έχασε από τη Γιουβέντους.

Η Σαχτάρ πίεσε από το 1ο λεπτό και στο 4' το σουτ του Φερναντίνιο κόπηκε από τν Κρίστενσεν, ενώ στο 15' ο Γουίλιαν έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Μκιταριάν κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής. Οι Δανοί ωστόσο κατάφεραν να βρουν πρώτοι τον

δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο 23' ο Τζον έκανε όμορφη κίνηση από αριστερά, έκοψε προς την περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Πιάτοφ. Παρόλα αυτά η Σαχτάρ έφερε στα ίσια το ματ μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Λουίς Αντριάνο πήρε την μπάλα ενώ οι συμπαίκτες του την επέστρεφαν στον τερματοφύλακα της Νόρτζελαντ για την τήρηση του φερ πλέι και έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 30' ο Τζον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λόρεντζεν με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1, αποδίδοντας δικαιοσύνη. Οι Ουκρανοί ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και στο 44' ισοφάρισαν ξανά. Το σουτ του Μκιταριάν κόντραρε σε σώματα, στρώθηκε στον Γουίλιαν κι εκείνος πλάσαρε από κοντά.

Η Σαχτάρ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε το προβάδισμα στο 50'. Μετά από κόρνερ, ο Γουίλιαν σταμάτησε όμορφα τη μπάλα και με τρομερό σουτ άφησε άγαλμα τον Χάνσεν. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Νόρτζελαντ, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 53'. Ο Τεσέιρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αντριάνομε δυνατό σουτ έκανε το 4-2. Στο 55' ο Λόρεντζεν αστόχησε από καλή θέση, όπως και στο 67'. Το τελικό 5-2 έκανε στο 81ο λεπτό ο Αντριάνο με όμορφο σουτ (χατ τρικ) μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντάγκλας Κόστα.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Μτίλιγκα, Ρούνιε, Οκόρε, Πάρκχαρστ, Στόκχολμ, Αντού, Τζον (82' Αϊνάογλου), Λόρεντζεν, Κρίστενσεν (59' Κρίστιανσεν), Νόρντστραντ (75' Τιτσίνοβιτς).

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Ρατ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σρνα, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Γουίλιαν (86' Ιλσίνιο), Μκιταριάν, Τεϊσέιρα (78' Κόστα), Λουίς Αντριάνο (82' Εδουάρδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα