Στο καναβάτσο η Τσέλσι

23:42 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΣΕΛΣΙ: 0-3
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Η «Μεγάλη Κυρία» νίκησε στα ίσια την Τσέλσι με 3-0 και πλέον θέλει μια ισοπαλία κόντρα στη Σαχτάρ, η απώλεια της Τσέλσι με τη Νόρτζαλεντ, για να πάρει την πρόκριση.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό είχε δοκάρι. Ο Λιχτστάινερ κάνει σουτ, αλλά ο Τσεχ βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι της Τσέλσι. Στο 9' η Τσέλσι

έφυγε στην κόντρα με τον Όσκαρ, εκείνος έδωσε για τον Αζάρ, αλλά το σουτ του Βέλγου σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπουφόν. Στο 16' ο Τσεχ έδειξε τη μεγάλη του κλάση ξανά, καθώς έδιωξε σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Μαρκίζιο, ενώ στο 35' οι Μπονούτσι και Μπουφόν έκοψαν τον Όσκαρ. Η «Μεγάλη Κυρία» άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, καθώς ο Πίρλο επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Κουαλιαρέλα μπήκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ. Η Ιταλική ομάδα παραλίγο να κάνει το 2-0 στο επόμενο λεπτό, καθώς ο Κόουλ έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λιχτστάινερ, ενώ στο 40' μετά από σέντρα του Αζάρ, ο Μάτα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπουφόν έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 50' η Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι σε ανατροπή του Βούτσινιτς από τον Κέιχιλ, ενώ στο 58' ο Τσεχ βρήκε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Πίρλο και το έδιωξε σε κόρνερ. Στο 59' ο Τσεχ πρόλαβε τον Κουαλιαρέλα, αλλά στο 62' η Ιταλική ομάδα έκανε το 2-0. Μετά από λάθος του Ραμίρες, ο Βιδάλ βγήκε απέναντι στον Τσεχ και τον πλάσαρε ιδανικά. Στο 74' ο Βούτσινιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που έκανε, έφυγε λίγο άουτ και στο 90' ήρθε και το 3-0. Ο Τσεχ βρισκόταν εκτός θέσης και ο Τζιοβίνκο πλάσαρε στην κενή εστία

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Ασαμόα, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ (68' Κάσερες), Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα (83' Τζιοβίνκο).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Ντ. Λουίζ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Μίκελ (71' Τόρες), Αθπιλικουέτα (60' Μόουσες), Αζάρ, Όσκαρ, Μάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα