Σημαντικό διπλό Σάλτσμπουργκ

00:00 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1-2
Γήπεδο: Παρκ Έσμπιεργκ

Μεγάλο διπλό με 2-1 επί της Έσμπιεργκ για τη Σάλτσμπουργκ, που έκανε το 2 στα 2.

Η Σάλτσμπουργκ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 6ο μόλις λεπτό. Ο Σοριάνο έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Άλαν, ο οποίος πέρασε και τον Ρένοου κι έκανε το 1-0. Στο 24ο λεπτό ο Γκουλάστσι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Αντρέασεν, ενώ στο 30' ο Σοριάνο αστόχησε από καλή θέση. Οι Αυστριακοί πέτυχαν και

2ο γκολ στο 37ο λεπτό, καθώς ο Άλαν έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με σουτ νίκησε τον Ρένοου. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Έσμπιεργκ είπε όχι σε σουτ του Σοριάνο.

Στην επανάληψη η Έσμπιεργκ ανέβασε στροφές και στο 89ο λεπτο μείωσε σε 2-1 με τον Ντιούφ.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Ρένοου, Χάνσεν, Άνκερσεν, Κνούντσεν, Ασκού, Λέκβεν (83' Μπέργκβολντ), Γ.Άνκερσεν, Αντρέασεν, Φαν Μπιούρεν (58' Ράσμουνσεν), Λινγκ (55'Λινγκ), Μπακενγκά.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ, Ούλμερ, Χιντερέγκερ, Ραμάλιο, Μανέ (62' Ιλσάκνερ), Μπερίσα (86' Χιερλένερ), Καμπλ, Σοριάνο, Άλαν (71' Λάιτγκεμπ)

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ- ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.: 1-1
Γήπεδο: Μποράς Αρένα

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Έλφσμποργκ και Σταντάρ Λιέγης.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Καβασίμα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Νίλσον, ενώ στο 10' ο Ροντέν αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 20' το σουτ του Μπατσουαγί κόντραρε κι έφυγε μόλις έξω και τρία λεπτά μετά η Έλφσμποργκ άνοιξε το σκορ με γκολ του Κλάεσον.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Μπιά έφερε στα ίσα το παιχνίδι.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στουρ Έλεγκααρντ, Γιόνσον, Λάρσον, Χόλμεν, Κλάρστρομ, Σβένσον, Νίλσον (86' Χέντλουντ), Ροντέν, Ισιζάκι, Κλάεσον (70' Γιόργκενσεν), Μπέκμαν (76' Μπανγκουρά).

ΣΤΑΝΤΑΡ: Καβασίμα, Κανού, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Γκονζάλες (63' Μποκού), Μπούγενς (46' Βανκέ), Μπιά, Οζτούρκ, Μπατσουαγί (79' Γκουτσανεγιάντ), Εζεκιέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα