Επιβλητική η Λουντογκόρετς, διπλό για Αϊντχόφεν

00:00 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ- ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 0-2
Γήπεδο: Τσερνομόρετς

Σημαντικό διπλό για την Αϊντχόφεν με 2-0 μέσα στην έδρα της Τσερνομόρετς.

Η Αϊντχόφεν άνοιξε νωρίς νωρίς το σκορ, καθώς στο 13ο λεπτό ο Λοκάντια τροφοδότησε τον Ντιπέι που νίκησε τον Μπεζοτόσνι.

Στη συνέχεια οι Ουκρανοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Αντ' αυτού σε μια κόνβτρα στο 88' ο Ζόζεφζουν έκανε το τελικό 2-0.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Μινέιρο, Κόβαλτσουκ, Γκάι (83' Σαμόντιν), Μπόμπο, Ριέρα (83' Πριγιόμοφ), Μπακάι (56' Μάτος), Ντζεντζέ, Αντόνοφ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τιτόν, Μπρουμά, Αρίας, Βίλεμς, Χέντριξ, Μάχερ (80' Χίλιεμαρκ), Σχάαρς, Τόιβονεν, Λοκάντια, Μπακάλι (73' Ζόζεφζουν), Ντιπέι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ: 3-0
Γήπεδο: Εθνικό στάδιο Βασίλ Λέφσκι

Το δύο στα δύο έκανε η Λουντογκόρετς και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, καθώς επικράτησε με 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ η Λουντογκόρετς, καθώς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Εσπίνιο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μαρσελίνιο τη βρήκε στο πρώτο δοκάρι και ο Κουϊσάδα από κοντά έκανε το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Στογιάνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σουντανί και στο 34' ο Μισιντιάν εκμεταλλεύτηκε ασταθή επέμβαση του Ζελένικα και από κοντά έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν φρένο και στο 61ο λεπτό πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Ντιάκοφ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μπαρτέ, Τσόκο, Μοτί, Καϊσαρά, Αλεξάντροφ, Εσπίνιο, Κουϊσάδα (71' Μπέζιακ), Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο (63' Ζλατινσκι), Μισιντιάν (8' Αμπαλό).

ΝΤΙΝΑΜΟ: Ζελένικα, Σίμουνιτς, Σιμούνοβιτς, Αντεμί, Πίντο, Σαμίρ (67' Χαλίλοβιτς), Σαρέ (39' Τσοπ), Πίβαριτς, Μπρόζοβιτς (88' Πάμιτς), Σουντανί, Φερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα