"Όχι λόγω Παναθηναϊκού"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνεντευξη τύπου για το Διηπειρωτικό Κύπελλο λέγοντας τα εξής:

"Καλησπέρα κι από μένα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσώπούμε την Ελλάδα και την Ευρώπη στην αναβίωση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Η φιλοξενία κι η διοργάνωση αυτές τις δύο ημέρες είναι πάρα πολύ καλή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Για εμάς είναι δύο επίσημα ματς πολύ γρήγορα στη χρονιά

κι ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά είναι ένας επίσημος θεσμός και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για να δώσουμε δύο παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που ξανάφεραν αυτόν τον θεσμό στο προσκήνιο, είναι πολύ σημαντικό κι εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί δύο πολύ καλά παιχνίδια υψηλής ποιότητας".

ια την πορεία της καριέρας του: "Είχα την ευκαιρία να περάσω απ' το ΝΒΑ. Δυστυχώς για εμένα βρέθηκα τη λάθος στιγμή και τη λάθος ώρα, αλλά, εντάξει, στη ζωή είτε καλά είτε άσχημα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις εμπειρίες. Τώρα είμαι ευτυχισμένος που παίζω στον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει εντυπωσιακά πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδος κι επίσης είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ κάθε καλοκαίρι την Εθνική Ομάδα. Η ομάδα, εντάξει, όπως είπα και πριν, δεν είναι στο 100%, συνέχεια έρχονται παίκτες και λίγο χαλάει η χημεία, είχαμε κι αρκετούς τραυματισμούς, αλλά αυτή είναι η ζωή μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι λίγο πιο γρήγορα".

τι εννοεί εντυπωσιακά πράγματα (από την προηγούμενη ερώτηση): "Ότι πήραμε δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες δε συμβαίνει συχνά. Είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αλλά αυτές τις Ευρωλίγκες τις πήραμε πεντακάθαρα και πιστεύω τις αξίζαμε".

τους λόγους της επιστροφή του: "Πήγα με άλλα όνειρα στο ΝΒΑ, γι' άλλο λόγο, αλλιώς περίμενα και τα βρήκα διαφορετικά. Έτσι όπως έχει δείξει η πορεία μου, μου ταιριάζει καλύτερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ ίσως".

για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι η τελευταία ομάδα που κατέκτησε το Διηπηρεωτικό (1996): "Έχει μεγάλη σημασία ως Διηπειρωτικό Κύπελλο, όχι τόσο μεγάλη σημασία επειδή το πήρε ο Παναθηναϊκός. Όπως είπα και πριν, είναι τεράστια τιμή που βρισκόμαστε εδώ ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και με τη συμμετοχή μας δεν εκπροσωπούμε μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρωλίγκα, ολόκληρη την Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κι οι φίλαθλοί του με υποδέχθηκαν φανταστικά κι αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέλος αυτού του οργανισμού".

Keywords
Τυχαία Θέματα