Σφράγισε το εισιτήριο η Λεβάντε

22:03 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Europa League 12ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΧΕΛΣΙΝΓΜΠΟΡΓΚ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ολίμπια

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση εξασφάλισε η Λεβάντε μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Χέλσινμποργκ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Άνχελ άνοιξε το σκορ και στο 35' ήρθε ο Ντιόπ να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στην ισπανική ομάδα. Τον θρίαμβο της Λεβάντε

ολοκλήρωσε στο 80' ο Ιμπόρα. Η Χέλσινμποργκ κατάφερε να μειώσει στο 89' με τον Σόρουμ.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Χάνσον, Μπαφό, Άντερσον, Χάνστβαϊτ, Ούρονεν, Μαλανγκού, Λίντστρεμ (69'Ακάμ), Γκάσι, Μπεντόγια, Αλβάρο (78'Σόρουμ), Τζούριζιτς.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ροδάς, Καράμπελας, Μπαγιεστέρος, Λελ, Ιμπόρα, Ρίος, Μίτσελ (85'Πέδρο Λόπεθ), Ντιόπ, Ρούμπεν Γκαρθία (74'Μπαρκέρο), Άνχελ.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΤΒΕΝΤΕ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: AWD-Arena

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στη Γερμανία, αδιάφορο και μέσα στο γήπεδο με το Ανόβερο και την Τβέντε να μένουν στο 0-0. Το Ανόβερο είχε περάσει ήδη και οι Ολλανδοί δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες φάσεις για γκολ με την Τβέντε να μένει με δέκα στο 84' όταν ο Μπένγκτσον αποβλήθηκε.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Χαγκούι, Έγκιμαν, Τσερούντολο, Σουλτζ, Πάντερ, Πίντο, Χούστι (78'Ράους), Νίκσι (71'Σμίντεμπαχ), Σόμπιχ, Σλάουντραφ (62'Για Κόναν).

ΤΒΕΝΤΕ: Μπόσκερ, Ροσάλες (77'Μρούκερς), Μπένγκτσον, Ντάγκλας, Μπράαφχιντ, Πελουπέσι (63'Φερ), Μπράμα, Γιάνσεν, Γκουτιέρεζ, Τάντιτς, Μπουλίκιν (71'Κασταΐνιος).

Keywords
Τυχαία Θέματα