Μια ανάσα από την πρόκριση η Ανζί

21:03 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0
Γήπεδο: Λοκομότιβ

Πολύ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται η Ανζί που επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε και πλέον θέλει ένα βαθμό για να περάσει ή ήττα της Γιουνγκ Μπόις από τη Λίβερπουλ.
Στ 5ο λεπτό ο Μπρκιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Μπουσουφά, ενώ στο 8' ο Γκαμπούλοφ πρόλαβε τον Μπαντού

και στο 12΄ο Μπρκιτς είπε όχι σε δυνατό σουτ του Σατοφ. Στο 26' τα σουτ του Ετό'ο κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ζιρκόφ έφυγε μόλις άουτ. τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Ντι Νατάλε στο 45ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 53' ο Γκαμπούλοφ απέκρουσε την κεφαλιά του Ντι Νατάλε, ενώ στο 62' ο Ετό'ο έκανε όμορφη ενέργεια αλλά κακό τελείωμα. Η Ανζί ανέβασε στροφές και άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό με κεφαλιά του Σαμπά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ετό'ο με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Η Ουντινέζε έμεινε με 10 παίκτες στο 80' λόγω αποβολής τυ Γουίλιανς και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια.

ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Ζ. Κάρλος, Ταγκιρμπέκοφ, Σαμπά (87' Λικιάλοφ), Λογκάσοφ, Σατόφ, Ζιρκόφ, Μπουσουφά, Ζουσιλέι, Γκονζάλες (68' Τραορέ), Ετό.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ντανίλο, Ντομίτσι, Φαραόνι (57' Μπάστα, 76' Ρενέγκιε), Αρμέρο (70' Πασκουάλε), Ερτό, Μπαντού, Περέιρα, Γουίλιανς, Ντι Νατάλε, Φαμπρίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα