Πρωτιά για Ρουμπίν

20:57 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΙΝΤΕΡ: 0-3
Γήπεδο: Central'nyj stadion Kazan

Σημαντική νίκη με 3-0 πέτυχε η Ρουμπίν επί της Ίντερ και κλείδωσε την 1η θέση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ρούμπιν Καζάν η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Κασάεφ έκανε το γύρισμα, ο Ζουάν έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του και

στην επαναφορά ο Καραντενίζ από τα πέναλτι έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια το ματς ήταν κακό και η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 66ο λεπτό και ήταν ένα δοκάρι του Παλάσιο. Το 2-0 για τους Ρώσους διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Ροντόν με τον ίδιο παίκτη να κάνει και τα 3-0 στις καθυστερήσεις.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Σαρόνοφ, Μποκέτι, Κουζμέν, Ανσάλντι, Νάτχο, Ορμπάιθ, Κασάεφ (61' Τόρε), Καραντενίζ, Ερεμένκο (8' Εδουάρδο), Ντιαντιούν (59' Ροντόν).

ΙΝΤΕΡ: Μπέλεκ, Ρανόκια (73' Ντόνκορ), Σιλβέστρε, Ζουάν, Τζόναθαν, Γκαργκάνο, Περέιρα, Μπενάσι, Ρομάνο (46' Ζανέτι), Κουτίνιο, Λιβάγια (46' Παλάσιο).

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Tofiq Bahramov adına Respublika

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Νεφτσί και Παρτιζάν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Η Νεφτσί μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει στο 10ο λεπτό. ο Φλαβίνιο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε τν Σμίλιανιτς και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 20' ο Πέτροβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ιμαμβερντίγιεφ, ενώ στο 25' ο Σκέποβιτς αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Στο 61' ο Τζόγιτς δε βρήκε στόχο από πολύ κοντά, και στο 67' η Παρτιζάν έφερε στα ίσια το ματς με τον Μίτροβιτς. Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 77' αλλά η Νεφτσί δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στη συνέχεια.

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: Σταμένκοβιτς, Γιουνουσζάντζε, Μιτρέσκι, Γκουλίγιεφ, Μπερτούτσι, Ιμαμβερντίγιεφ (61' Αμπντουλάγιεφ), Σαντίκοφ, Βόμπεϊ, Μεχντίγιεφ, Φλαβίνιο, Κανάλες.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Πέτροβιτς, Μιλίκοβιτς, Όστοϊτς, Ιβάνοφ, Βολκόφ, Σμίλιανιτς, Μάρκοβιτς (46' Μίτροβιτς), Τόμιτς, Σ.Σκέποβιτς (66' Μ.Σκέποβιτς), Ίλιτς, Τζόγιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα