Επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ

21:10 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΒΕΡΟΝΑ: 4-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στις νίκες επέστρεψε η Ίντερ μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 4-2 της Βερόνα.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Τζόναθαν έκανε τη σέντρα και ο Μόρας κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Οι «νερατζούρι», πέτυχαν και το 2-0 στο 13ο λεπτό με τον Παλάσιο, ενώ στο 26' το σουτ του Τόνι έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 32' ο Μαρτίνιο μείωσε σε 2-1. Η Ίντερ πέτυχε και 3ο γκολ

στο 38ο λεπτό με τον Ιβάν Καμπιάσο.

Στο 57ο λεπτό η Ίντερ έκανε το 4-1 με τον Ρολάντο, αλλά η Βερόνα μείωσε με τον Ρομούλο στο 71ο λεπτό.

ΙΝΤΕΡ: Καρίσο, Ρανόκια, Ρινάουντο, Ζουάν, Κόβασιτς (79' Ταϊντέρ), Γκουαρίν, Τζόναθαν, Καμπιάσο (63' Κουζμάνοβιτς), Ναγκατόμο, Άλβαρες, Παλάσιο (65' Μπελφοντίλ).

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε (83' Γκόμες), Μαϊέτα, Μόρας, Αγκοστινι (73' Κάκι), Ντονάτι (55' Ντοναντέλ), Ρομούλο, Ζορζίνιο, Ιτούρμπε, Μαρτίνιο, Τόνι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρι

Η Σαμπντόρια για 3η σερί αγωνιστική παρέμεινε αήττητη καθώς επικράτησε στο "Λουίτζι Φεράρι" της Αταλάντα με 1-0 και απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.
Το γκολ της νίκης προήλθε από έναν κεντρικό αμυντικό τον Γερμανό Σκοντράν Μουστάφι ο οποίος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με την νίκη της αυτή, δεύτερη συνεχόμενη, η Σαμπντόρια πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ αντίθετα η Αταλάντα είδε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών που είχε να παίρνει τέλος.

Ο Σάββας Γκέντσογλου αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για λογαριασμό της Σαμπντόρια περνώντας στην θέση του Παλόμπο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Αντρέα Κόστα, Γκασταλντέλο, Μουστάφι, Παλόμπο (45' Γκέντσογλου) Ντε Σιλβέστρι, Ρεγκίνι, Έντερ (78' Σοριάνο), Μπιάρνασον, Γκαμπιαντίνι (83' Πότσι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο, Ντελ Γκρόσο, Μπελίνι (23' Νίκα), Γιέπες, Μπριένζα (58' Λιβάγια), Καρμόνα, Ραϊμόντι, Σιγκαρίνι, Ντένις, Μοράλες (83' Ντε Λούκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα