Νίκη ο Αστέρας με γκολάρα Ντε Μπλάσις

20:20 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθήνα)

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης που επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 αλλά όλα τα λεφτά ήταν το φανταστικό γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι που πέτυχε ο Ντε Μπλάσις.
Στο πρώτο 45΄ λεπτό έλειπαν οι μεγάλες φάσεις

και ο Λεβαδειακός με μια πολυπρόσωπη άμυνα προσπάθησε να σταματήσει τον Αστέρα που πίεζε ασφυκτικά. Ο Αστέρας πέρασε σχεδόν σύσσωμος στο μισό γήπεδο του Λεβαδειακού και προσπαθούσε όσο από τα δεξιά, όσο από τα αριστερά και όσο από το κέντρο να αναπτυχθεί. Τελικά στο 36ο λεπτό από μια τρομερή έμπνευση του τερματοφύλακα του Αστέρα, Ερνάντες, ο Ντε Μπλάσις αξιοποίησε το βολέ του πορτιέρο από την Βενεζουέλα και με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με 1-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο που συνολικά ήταν ανώτεροι οι Αρκάδες.
Μετά τα 20 λεπτά και ιδιαίτερα μετά και το γκολ του Αργεντινού ο Λεβαδειακός εξαπέλυσε αρκετές φορές επικίνδυνες αντεπιθέσεις, οι οποίες βρήκαν την άμυνα του Αστέρα σε εγρήγορση. Ο Κονέ ήταν εκείνος προσπαθούσε να κλέψει μπάλες και να ξεκινήσει τις αντεπιθέσεις.
Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τον Λεβαδειακό ενώ οι Βοιωτοί αμύνονται.
Ο Αστέρας είχε ανέβει για άλλη μια φορά πολύ ψηλά στο γήπεδο και προσπάθησε να... απλωθεί με στόχο να βρει χώρους στην άμυνα του Λεβαδειακού.
Παρόλα αυτά οι Βοιωτοί συνολικά ήταν πολύ σωστοί στην άμυνα τους και σε μια από τις ελάχιστες φορές που ο Αστέρας μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού έγινε το 2-0 στο 72΄με τον Ουρτάδο να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.
Η φάση ξεκίνησε από την πάσα του Κοντοέ και τόσο εκείνος όσο και ο Ουρτάδο είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές.
Μετά το γκολ ο Λεβαδεικός οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε χώρο στον Αστέρα έχοντας κάποιες καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις από τις οποίες όμως υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα από τους παίκτες του Καραγεωργίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Ερνάντες, Ναβάρο, Ζαραδούκας (64΄Κοντοές, λ.τ.), Ζησόπουλος, Γκοιάν, Ουσέρο, Έντο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Γκρατσίνι (67΄Ουρτάδο), Μπακασέτας (72΄Κουρμπέλης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (73΄Νικολακάκης), Μάγκας, Κονέ, Ιωαννίδης (83΄Μπούστο), Μάρτινς, Κάντζι, Σκέπης, Γιάντσης (63΄Ορτέγκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα