Εξάρα για Ομόνοια

21:10 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ Κουκλία- Αλκή: 2-1
(Βράνιτσαν 64' πεν., Σταμπολζίεφ 86'- Λίλης 44')

Η ΑΕΚ Κουκλιών επικράτησε με σκορ 2-1 της Αλκής, σε αγώνα που έγινε στο Παφιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ, καθώς βρέθηκε να χάνει από το 43' όταν η Αλκή πήρε προβάδισμα με ωραίο σουτ του Λίλλη.

Ωστόσο, στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 64΄ ήρθε η ισοφάριση με εύστοχη

εκτέλεση πέναλτι του Βράνικαν μετά ανατροπή του Αράμπα από τον Καστάνα ο οποίος αποβλήθηκε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σταμπολζίεφ στο 86΄.

ΑΕΚ- Νέα Σαλαμίνα: 0-1
(Ν'Ντιαγέ 68')

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα, που με εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα από τον Ντιαγέ, επικράτησε με σκορ 0-1 της ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ. Είναι η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα και ασφαλώς υπάρχει προβληματισμός.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειξε και πάλι πρόβλημα στο γκολ, καθώς δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μοιραίος αποδείχθηκε ο Χάρολντ Ρέϊνα που αστόχησε σε πέναλτι μόλις στο 8ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Σέτκους. Επίσης, στο 64' ο Μυτίδης από θέση βολής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δόξα Κ.- Ομόνοια: 0-6
(Εφραίμ 2', Ασίς 30', Σκέμπρι 36', 42', Τέιλορ 86', 90')

Περίπατο έκανε η Ομόνοια τον αγώνα στο Μακάρειο, καθώς διέλυσε με το εντυπωσιακό σκορ 6-0 τη Δόξα, και πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και μάλιστα δίχως να δεχθεί τέρμα. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι κυριάρχησε το πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε το τρίποντο από το 45λεπτο, σκοράροντας τέσσερα τέρματα.

Η Ομόνοια έδειξε από την αρχή της διαθέσεις της καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Εφραίμ άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια. Ακολούθησε βροχή τερμάτων καθώς στο 30' ο Νούνο Ασίς με ωραία ενέργεια και σουτ διπλασίασε το σκορ, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αντρέ Σκέμπρι, που σκόραρε στο 36' και στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια έκανε συντήρηση δυνάμεων ωστόσο πέτυχε ακόμη δύο τέρματα στο φινάλε. Δημιουργός και των δύο τερμάτων ο Αλίπιο, ενώ σκόρερ ήταν ο Τόνι Τέϊλορ στο 90' και 86'.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως μετά το 2-0, και είχε δοκάρι στο 40' με τον Μάρκες, και ακυρωθέν γκολ με τον Πάβλοβιτς στο 42', όμως σε γενικές γραμμές η απόδοση της ήταν πολύ μέτρια σε σχέση με προηγούμενες.

Keywords
Τυχαία Θέματα