«Καθάρισε» ο Αστέρας

19:26 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε εύκολα από τα Χανιά και μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Ο Αστέρας έδειξε από νωρίς να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σανκαρέ, μετά από εκτέλεση του Ντε Μπλάσις. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ισορρόπησαν για λίγα λεπτά το

παιχνίδι, αλλά όχι για πολύ. Το 2-0 ήρθε από τη συνεργασία των Ντε Μπλάσις και Περόνε, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Ναβάρο που με ψύχραιμο πλασέΣτη συνέχεια ήταν η σειρά του Ισπανού να γίνει δημιουργός και με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Περόνε, που με νέο πλασέ έγραψε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί βελτιώθηκαν αισθητά, πάτησαν την περιοχή του Φούλοπ όμως το γκολ δεν ερχόταν. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, κράτησαν την μπάλα καλά, έψαξαν καλές αντεπιθέσεις, είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, όμως δεν το έκαναν. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος κύλησε υπέρ των Αρκάδων, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ, έχανε από την Ξάνθη μέσα στην Τούμπα. Αυτό μόνο καλό έκανε στους Τριπολιτσιώτες, αφού προσπέρασαν τους Θεσσαλονικείς και έμειναν ολομόναχοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (Στόλερ 65'), Κανακούδης, Μιρτσέτα (Ονιέμα 46'), Δέντσας (Μαραγκουδάκης 46'), Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Τετέ, Αναστασάκος.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (Κάστελς 82'), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (Φραγκουλάκης 70'), Ναβάρο (Κάφα 75'), Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα