Κλασική περίπτωση... Ολυμπιακού

19:20 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Αμπάρκιολης

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει με διπλό από την Κομοτηνή επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού. Αναιμική εμφάνιση

για την ομάδα του Νικοπολίδη που αρκέστηκε να έχει την κατοχή της μπάλας και δεν μπορούσε να απειλήσει. Βρήκε όμως τον τρόπο να σκοράρει λίγο πριν το τέλος και πήρε το ματς.

Κακό το πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή και τον Πανθρακικό να αγγίζει το γκολ. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 8' με κεφαλιά του Μοντέστο (μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος) και οι γηπεδούχοι απάντησαν τέσσερα λεπτά μετά με κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 23' ο Μουναφό με τρομερό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι ενώ η τελευταία φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 40' όταν ο Μανιάτης σούταρε από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ακόμα χειρότερο το δεύτερο μέρος. Ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τον Παπαδόπουλο αλλά μετά το 60' ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς. Απείλησε στο 70' με σουτ του Μήτρογλου και μετά το 80' αύξησε την πίεση του. Είχε μια κεφαλιά με τον Μανωλά, στη συνέχεια με τον Μήτρογλου και στο 86' τελικά ο Κοντρέρας με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά (81'Κοντογουλίδης), Τζάνης (89'Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (75'Φέισα), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (57'Μήτρογλου), Αμπντούν (83'Φετφατζίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα