Σαρωτική η Βασίλισσα!

18:37 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και κατάφερε να ξεκινήσει τον Β γύρο της Β Εθνικής κατηγορίας με νίκη. Η Ένωση αντιμετώπισε, λοιπόν για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης τον Έσπερο στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων και επικράτησε με 103-58, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Ο Έσπερος μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα (2-5), όμως η ΑΕΚ δεν ήθελε να σκέφτεται

πως θα πάρει μια δύσκολη νίκη, όπως την περασμένη αγωνιστική και κατάφερε να επιστρέψει με ζωντάνια και πάθος στην αναμέτρηση. Από την στιγμή που πήρε προβάδισμα (6-5), δεν το έχασε σε κανένα σημείο και έγινε σαρωτική. Συγκεκριμένα, Ένωση έδειξε να είναι ασταμάτητη, από την στιγμή που πήρε προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο με 28 πόντους με την βοήθεια του Βεσκούκη να είναι σημαντική (55-27).
Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίσια επίπεδα. Η ΑΕΚ κατάφερε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν αλάνθαστη όσον αφορά στις αντεπιθέσεις και έφτασε να είναι μπροστά στο σκορ με 70-32. Το γεγονός αυτό εγκλώβισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Έσπερου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα η Ένωση να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με 103-58.

Τα δεκάλεπτα: 32-12,55-27,80-42,103-58

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Δέσπος, Γκιζόγιαννης, Φαλέκας, Πολυτάρχου, Κοψαύτης, Βεσκούκης, Κουκουράβας, Τζόλος, Βαβάτσικος, Καπετζόγλου, Σιαμανδούρας.

Έσπερος (Γιατράς): Νιφόρας, Κατιάκος, Πετρόπουλος, Γιαννικόπουλος, Αποστολόπουλος, Αγγελόπουλος, Ιωάννου, Μακρής, Κάλλης, Παναγόπουλος, Σκόνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα