Στο ρελαντί η Μπάγερν

18:37 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-2
Γήπεδο: Mercedes-Benz-Arena

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Στουγκάρδη, την οποία κέρδισε με 2-0.

Στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Ντάντε μετά από κόρνερ, πέρασε άουτ, ενώ στο 27΄ο Νόιερ είπε όχι σε μακρινό σουτ του Οκαζάκι. Στο 34' ο Χάρνικ δεν μπόρεσε εξ επαφής να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 39' το πλασέ του Μάντζουκιτς έφυγε λίγο άουτ.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 50' καθώς ο Μολινάρο έκανε λάθος γύρισμα και ο Μάντζουκιτς έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε όμορφα τον Ούλριχ. Στο

54΄ακυρώθηκε γκολ της Μπάγερν και στο 58' ο Κρόος σούταρε πάνω σε σώματα, αλλά στο 72' ο Μάντζουκιτς έκανε το γύρισμα και ο Μίλερ με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ούλριχ κι έκανε το 2-0. οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στ 81ο λεπτό λόγω αποβολής του Χάρνικ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Ρούντιγκερ, Τάσκι, Ναϊντερμάιερ, Μολινάρο, Κβιστ, Γκέντνερ, Χάρνικ, Οκαζάκι (64' Χολζχάουζερ), Τραορέ (64' Τορούν), Ιμπίσεβιτς

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Φαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, ΣβαΛινστάιγκερ κρόος, Μίλερ, Ριμπερί (88' Σακιρί), Μάντζουκιτς (89' Γκόμες).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 3-2
Γήπεδο: Ίμτεχ Αρένα

Μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στη Βέρντερ πήρε τα Αμβούργο και βλέπει Ευρώπη.

Η Βέρντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Λουκίμια μετά από σέντρα του Ιγκνιόφσκι. Ωστόσο στο 23' ο σον με τρομερό σουτ έκανε το 1-1 για το Αμβούργο.

Το Αμβούργο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Αόγκο από κοντά έκανε το 2-1 και στο 52' ο Ρούντνεφς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο Αμβούργο. Η Βέρντερ μείωσε με τον Παπασταθόπουλο στο 54', αλλά στη συνέχεια έχασε τους Φριτς (80') και Αρναούτοβιτς (90') με κόκκινες και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Νταικμάιερ, Μπρουμά, Βέστερμαν, Γιάνσεν, Μπαντέλι, Σκιέλμπρεντ (62' Αρσλάν), Αόγκο, Φαν ντερ Φάαρτ (83' Ρινκόν), Σον (90΄Ραΐκοβιτς), Ρούντνεφς.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίελιτζ, Γκέμπρε Σελασιέ (56' Αρναούτοβιτς), Παπασταθόπουλος, Σμιτζ, Γιουνούζοβιτς, Ιγκνιόφσκι, Φροτζ, Εκισί (89' Πρεντλ), Ντε Μπρούινε, Πέτερσεν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα