Για λύπηση ο ΠΑΟ

00:12 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:0-0
Γήπεδο: Λιούντσκι

Το ματς

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, χωρίς να μπορεί να κρατήσει μπάλα, κάτι το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πιέσουν και να έχουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Μάριμπορ χωρίς να έχει την ξεχωριστή ευκαιρία είχε καταφέρει να περιορίσει τις κινήσεων των φιλοξενούμενων, που αρκέστηκαν στην μοναδική τους ευκαιρία στο 12ο λεπτό,

όταν μετά τη σέντρα του Βύντρα ο Κατσουράνης έστειλε την μπάλα άουτ. Οι «πράσινοι» δεν βελτιώθηκαν σε κανένα σημείο με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ στο 25ο λεπτό και όταν ο Ταβάρες πάσαρε στον Μπέριτς που μόνος απέναντι από τον Καρνέζη. Η συνέχεια δεν παρουσίασε καμία αλλαγή κι έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της Μαριμπορ.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα στο κέντρο, αλλά και στην επίθεση και μετά από αρκετά λάθη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Πιο συγκεκριμένα, ο Κουίνσι αρχικά... πούλησε τη μπάλα, την οποία βρήκε στον Ιμπραΐμι που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ανενόχλητος μέσα από την περιοχή. Η συνέχεια δεν αλλάξει για καμία από τις δύο ομάδες. Χωρίς ουσία ο Παναθηναϊκός, με τον παιχνίδι να «παγώνει» σε αρκετές φάσεις και την Μάριμπορ να δείχνει έτοιμη για μια εύκολη νίκη. Αυτό το «τρίποντο» έγινε ακόμα πιο εύκολο τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ταβάρες να ευστοχεί και να κάνει το 3-0.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μέζακ, Πότοκαρ (82' Βιντόβιτς), Ραΐτσεβιτς, Μίλετς, Μέζγκα (85' Ντόντλεκ), Ιμπραΐμι, Τσιβγιάνοβιτς, Μέρτελ, Ταβάρες, Μπέριτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζεκά, Κατσουράνης, Σισοκό, Κουΐνσι (75' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος (56' Φορναρόλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα