Καθάρισε ο Χουανφράν

00:03 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: 1-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια
Με το αριστερό... του Χαουανφράν ξεκίνησε η Λεβάντε το Europa League, καθώς χάρη σε ένα γκο λτρου πρώην ‘άσου της ΑΕΚ, πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ.
Η Λεβάντε απείλησε πρώτη με ένα σου του Άνχελ στο 4', με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 9' ο Άνχελ δεν μπόρεσε

να πιάσει καλά την κεφαλιά μέσα από την περιοχή.
Η Χέλσινγκμποργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12', καθώς είχε δοκάρι, ενώ στο 19' ο Μπεγεστέρος κόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Οι Ισπανοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40ο λεπτό και μάλιστα με ένα παλιό μας γνώριμο. Ο λόγος για τον Χουανφράν, που πήρε την μπάλα από τον Ιμπόρα που εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ κι ενώ οι Σουηδοί ακόμη διαμαρτύρονταν, έκανε το 1-0 με όμορφο αριστερό σουτ.
Η Λεβάντε θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της στο 43', αλλά ο Πέδρο Ρίος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55' ο Νάβας κράτησε όρθια τη Λεβάντε καθώς είπε όχι στον Ακάμ, ενώ στο 62' ο Άνχελ έχασε το άχαστο εξ επαφής.
Στο 66ο λεπτό το σουτ του Ντζούρντζιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 77' ο Μπαγεστέρος έκοψε τον Σέρουμ την τελευταία στιγμή.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Ναβας, Ναβάρο, Χουανφράν, Μπαγεστέρος, Λόπες, Ιμπόρα, Ρίος (87' Παγιαρδό), Χουανλού, Μίτσελ (60' Μπαρκέρο), Ντιόπ, Άνχελ (71' Ρούμπεν).
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Χάνσον, Μπαφό, Άντερσον, Λάρσον, Ούρονεν, Μαχλανγκού (85' Άλβαρο), Λίντστρομ (71' Μπουαουζάν), Μπεντόγια, Γκασί, Ακάμ (64' Σέρουμ), Ντούρντιτς.
Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Βοηθοί: Αντρέι Γκετίκοφ, Ντμίτρι Ζουκ. 4ος: Όλεγκ Μασλιάνκο. Διαιτητές γραμμών: Ντένις Σκερμπάκοφ, Σεργκέι Τσίνκεβιτς (ΒΟΥ)

ΤΒΕΝΤΕ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 2-2
Γήπεδο: Ντε Γκρολσκ Εσνκέντε
Την ισοπαλία 2-2 απέσπασε το Ανόβερο μέσα στην έδρα της Τβέντε κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0.
Η Τβέντε μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τάντις τροφοδότησε τον Καστάινιος, ο οποίος κατάφερε να αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή.
Ωστόσο οι ολλανδοί ήταν αποφασισμένοι και άνοιξαν το σκορ 6 λεπτά μετά. Οι παίκτες του ΜακΛάρεν βγήκαν όμορφα από δεξιά, ο Ροσάλες βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Γιάνσεν κι εκείνος πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ζίλερ. Η Τβέντε συνέχισε να πιέζει και στο 13ο λεπτό το σουτ του Τάντιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 19ο λεπτό πέρασε τους πάντες πλάσαρε και τον Ζίλερ, αλλά δε βρήκε στόχο για λίγο.
Ένα λεπτό μετά ο Καστάινιος βγήκε απέναντι στον Ζίλερ, τον πλάσαρε, αλλά ούτε κι αυτός βρήκε στόχο, ενώ το Ανόβερο είχε το πρώτο του καλό σουτ στο 25ο λεπτό με τον Χούζτι, με την μπάλα να περνά άουτ.
Η Τβέντε μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό έκανε και το 2-0. Ο Τσαντί βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ζίλερ.
Στο 56' ο Μιχαΐλοφ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Σλάουντραφ, ενώ στο 64' και πάλι ο Μιχαΐλοφ πρόλαβε τον Στιντλ.
Οι Γερμανοί

Keywords
Τυχαία Θέματα