«Κόλλησε» η Σπόρτινγκ, άνετα η Γκενκ

00:12 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΕΝΚ- ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ: 3-0
Γήπεδο: Cristal Arena
Η Γκενκ νίκησε με 3-0 την Βίντεοτον στο Βέλγιο και ξεκίνησε με το δεξί στους ομιλους του Europa League. Καλύτεροι οι Βέλγοι στο πρώτο μέρος έψαξαν το γκολ και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Τελικά κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 22' όταν ο Γέλε

Βόσεν έκανε το 1-0. Στην επανάληψη οι "Μπλε" έχοντας το προβάδισμα είχαν το μυαλό τους στην άμυνα και κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-0. Στο 78' ο Μπούφελ απλά έκανε το 2-0, ενώ στο 92' ο Ντε Τσέουλαερ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΓΚΕΝΚ: Φαν Χουτ, Φερνάντες, Σίμαεις, Κουλιμπαλί, Χαμαλάινεν, Γκόριους, Χίλαντ, Μπούφελ, Μονροσέ (77' Φερνάντες), Ντε Τσέουλαερ, Βόσεν (86' Κουμορτζί).
ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ: Μ. Μπόζοβιτς, Μπράτσι, Κανέιρα, Βινίσιους, Στοπίρα, Τοθ (65' Κόβακς), Μίτροβιτς, Ολιβέιρα (56' Γκιουρκσό), Σαντόρ, Βάλτερ, Τόργκελε (72' Νίκολιτς).
Διαιτητής: Λοράν Ντουχαμέλ. Βοηθοί: Εμάνουελ Μποϊσντενγκιέν, Κριστόφ Καπελί. 4ος: Φιλίπ Ζενέ. Διαιτητές γραμμών: Αντονί Γκοτιέ, Μπουά Μιγιό (ΓΑΛ)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.- ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε
Μετά απο ένα κακό παιχνίδι Σπόρτινγκ και Βασιλεία έμειναν στο 0-0 σε αυτή την πρώτη αγωνιστική των ομιλων του Europa League. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" με τα "Λιοντάρια" πάντως να είναι καλύτερα. Μάλιστα με τον Φαν Βόλφσβινκελ είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τα πράγματα στην επανάληψη δεν ξεκίνησαν καλά για τους Πορτογάλους καθώς στο 50' ο Ξαντάο είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Απο εκει και πέρα η Βασιλεία ανέβασε την απόδοση της και έψαξε για το γκολ που θα της έδινε το "τρίποντο".
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Σοαρες, Ξαντάο, Ρόχο, Πράνιτς, Φερνάντες, Ισμαίλοφ (67' Μάρτινς), Ελίας (56' Καρίτσο) , Καρίγιο (77' Λαμπιάντ), Καπέλ, Φαν Βόλφσβινκελ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Στάινχοφερ, Ντράγκοβιτς, Σάουρο, Παρκ, Σαλάχ (74' Ζουάχ), Ντίαζ (83' Φρέι), Καμπραλ, Στόκερ, Στρέλερ, Φρέι.
Διαιτητής: Αλόν Γεφέτ. Βοηθοί: Ντάνι Κρασίκοφ, Σαμπτάι Ναχμιάς. 4ος: Ντβιρ Σίμον. Διαιτητές γραμμών: Έιταν Σεμεούλεβιτς, Ντάνιελ Μπαρ Νάταν (ΙΣΡ)

Keywords
Τυχαία Θέματα