Γλίτωσε στο τέλος η Ίντερ

00:03 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη η Ρουμπίν Καζάν, καθώς η Ίντερ την ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις.
Η Ίντερ είχε το πρώτο της καλό σουτ στο 2ο λεπτό, με τον Κασάνο, αλλά ο Ριζίκοφ δεν δυσκολεύτηκε, ενώ στο 4' ήταν η σειρά του Χαντάνοβιτς να απομακρύνει δύσκολα την κεφαλιά του Ροντόν.
Η Ρουμπίν κέρδισε πέναλτι στο 16ο λεπτό

σε ανατροπή του Καραντενίζ από τον Τζόναθαν. Ο Νάτχο εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Χαντάνοβιτς απομάκρυνε και στη συνέχεια ο Ριαζάντσεφ από κοντά έκανε το 1-0.
Η άμυνα της Ίντερ έκανε το ένα λάθος μετά από το άλλο και στο 32ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ερεμένκο πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν στην πρώτη τους αξιόλογη φάση στο ματς στο 39'.
Ο Καμπιάσο έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Λιβάγια με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 47' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι στον Καραντενίζ, ενώ στο 50' το σουτ του Λιβάγια πέρασε λίγο άουτ.
Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε όμορφα το πλασέ του Μποκέτι στο 58ο λεπτό, ενώ το σουτ του Νάτχο στο 62', έφυγε λίγο άουτ.
Η Ρουμπίν ήταν καλύτερη και στο 65ο λεπτό έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Καραντενίζ, ενώ στο 76' το σουτ του Κουτίνιο έφυγε μόλις άουτ.
Το 2-1 για τη Ρουμπίν έκανε ο Ροντόν με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή στο 81ο λεπτό και αφού είχε προηγηθεί ακόμη ένα λάθος των αμυντικών της Ίντερ, αλλά ο Ναγκατόμο με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Ρανόκια, Σάμουελ, Τζόναθαν (46' Γκουαρίν), Ναγκατόμο, Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Κουτίνιο, Λιβιάγια (60' Μιλίτο), Κασάνο (66' Περέιρα).
ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μαρκάνο, Μποκέτι (80' Καλέσιν), Σαρόνοφ, Ριαζάντσεφ (70' Ορμπάιθ), Ερεμένκο, Καραντενίζ (85' Κασάεφ), Νάτχο, Ροντόν.
Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτένκιν. Βοηθοί: Στεφάν Λουπ, Βόλφγκανγκ Βαλζ. 4ος: Χόλγκερ Χάνκσελ. Διαιτητές γραμμών: Μάρκο Φριτζ, Ρόμπερτ Χάρτμαν (ΓΕΡ)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: 0-0
Γήπεδο: FK Παρτιζάν
Στο 0-0 έμειναν Παρτιζάν και Νεφτσί Μπακού μετά από ένα μετριότατο ματς.
Η Παρτιζάν μπήκε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε δύο πολύ καλά σουτ με τους Μίτροβιτς και Μάρκοβιτς, με την μπάλα όμως να περνά έξω και στις δύο περιπτώσεις.
Η Παρτιζάν πίεσε στη συνέχεια, αλλά η Νεφτσί ήταν σωστά κλεισμένη και κράτησε το μηδέν ως το τέλος του πρώτου μέρους.
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με την Παρτιζάν να προσπαθεί να δημιουργήσει και την Νεφτσί να κλείνει τους χώρους.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν έτσι να βρουν διαδρόμους και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Στόικοβιτς, Μιλίκοβιτς, Λαβέφσκι, Ιβάνοφ, Όστογιτς, Μέντο, Τόμιτς, Μάρκοβιτς (63' Τζόγιτς), Ίλιτς, Λ.Μάρκοβιτς, Μίτροβιτς (73' Σκέποβιτς).
ΝΕΦΤΣΙ: Σταμένκοβιτς, Γκουλίγεφ, Μιτρέσκι, Μπερτούτσι, Σουκούροφ, Σαντίγκοφ, Φλαβίνιο (77' Αμπντουλάγεφ), Βομπάι (87' Μεχντίγεφ), Ράμος, Κανέλς, Ιμαμβερντίγεφ (58' Σεγίντοφ).
Διαιτητής: Λίμπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα