Έκανε «πάρτι» η Μέταλιστ

22:05 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική
ΜΑΛΜΕ- ΜΕΤΑΛΙΣΤ: 1-4
ΓΗΠΕΔΟ: «Σουίντμπανκ Στάντιον»
Τους επτά βαθμούς έφθασε η Μέταλιστ Χάρκοβο, αφού νίκησε με 4-1 την Μάλμε μέσα στο «Σουίντμπανκ Στάντιον» περνώντας στην κορυφή του 7ου ομίλου. Η Μάλμε πήρε προβάδισμα στο 22' όταν ο Ρανεγκιέ με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Χαμάντ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Γκοριαϊνοφ. Η Μέταλιστ

ισοφάρισε στο 32' όταν ο Σόσα σέντραρε από τα δεξιά για τον Κριστάλδο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ντάνχιλ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 39' λόγω αποβολής του Κριστάλδο για φάουλ στον Άντερσον, ωστόσο πήραν προβάδισμα στο 45' όταν ο Βιγιάγκρα πάσαρε στον Φιρμίνιο που με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Η Μέταλιστ «κλείδωσε» την νίκη στο 57' όταν ο Σόσα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τον Έντμαρ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-3. Τον θρίαμβο των Ουκρανών ολοκλήρωσε ο Ντέβιτς στο 73' με δεξί πλασέ, μετά από πάσα του Τάισον διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΜΑΛΜΕ: Ντάνχιλ, Βίζεενς (72' Μεχμεντί), Γιάνσον, Άντερσον (84' Αουμπίν), Ρικαρντίνιο, Πεκάλσκι, Μούταβζιτς, Ντουρμάζ (61' Λάρσον), Χαμάντ, Φιγκουερέδο, Ρανεγκιέ.
ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριαϊνοφ, Βιγιάγκρα, Γκεγιέ, Φινίνιο, Τορσιλιέρι, Έντμαρ, Τόρες, Σόσα (76' Βαλίγιεφ), Τάισον (63' Ντέβιτς), Κλέμπερ Ξαβιέ (77' Μπλάνκο), Κριστάλδο.

ΑΛΚΜΑΑΡ- ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΖ Στάντιον»
Στην 2η θέση του 7ου ομίλου παρέμεινε η Αλκμάαρ, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Αούστρια Βιέννης στο «AZ Στάντιον» φθάνοντας τους πέντε βαθμούς, αν και έχανε με 2-0 στο 80' αφήνοντας τους Αυστριακούς στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς. Η Αούστρια Βιέννης πήρε προβάδισμα στο 19' όταν ο Μαντέρ πάσαρε στον Σούτερ που σούταρε από την μικρή περιοχή, και ο Μαρσέλις προσπαθώντας να απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ άθελα του. Οι φιλοξενούμενοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 28' όταν ο Μπαραζιτέ πάσαρε στον Γκόρντον, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ημικύκλιο της μικρής περιοχής νίκησε τον Εστέμπαν για το 0-2. Η Αλκμάαρ μείωσε στο 80' με αυτογκόλ του Χλίνκα μετά από σουτ του Βέρμπλουμ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 83' οι Ολλανδοί ολοκλήρωσαν την ανατροπή όταν ο Ελμ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τον Βέρμπλουμ, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Μαρσέλις, Μοισάντερ, Κλαβάν, Πόουλσεν, Βέρμπλουμ, Ελμ, Μάχενς (73' Άλτιντορ), Μπίρενς (69' Λιούις), Γκούντμουνσον (81' Ορτίθ), Μπένσοπ.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β.: Γκρούντβαλ, Κλάιν, Ορτέχλερ, Μαργκρίτερ, Σούτερ, Χλίνκα, Μαντέρ, Γκόρντον, Γιουν, Ζουζούνοβιτς, Μπαραζιτέ (87' Λινζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα