Πάρτι για Τβέντε, ζωντανή η Βίσλα

22:05 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 11ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΟΝΤΕΝΣΕ- ΤΒΕΝΤΕ: 1-4
Γήπεδο: TRE-FOR Παρκ
Σημαντικό διπλό πέτυχε η Τβέντε με 4-1 μέσα στην έδρα της Οντένσε και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου.
Η Τβέντε πάγωσε κι άλλο το «TRe-FOR Παρκ», στο 14ο λεπτό, καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μπράμα έπαιξε το ένα δύο με

τον Όλα Τζον και με κοντινό πλασέ κέρδισε τον Τοπάλ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 2ο γκολ στο 18ο λεπτό, καθώς είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Τοπέλ απέκρουσε αρχικά το σουτ του Ντε Γιονγκ, ενώ στη συνέχεια ο Τζον έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο η Οντένσε δεν αφυπνίστηκε και δέχτηκε και 2ο γκολ στο 31ο λεπτό. Ο Μπαϊράμι πέρασε τον Μεντί και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 για την Τβέντε.
Οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Σαντλί στο 65ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η Οντένσε ήταν να μειώσει με τον Φαλ στο 71', ενώ ο Λουκ ντε Γιονγκ έκανε το τελικό 4-1 στο 82ο λεπτό.
ΟΝΤΕΝΣΕ: Τοπέλ, Ρουντ, Αντρέασεν (69' Φαλ), Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρετζινίουσεν, Γιόχανσον (76' Φαλκ), Σόρενσεν, Ντζεμπά- Ντζεμπά, Μεντί, Καντρί (84' Γκίσλασον).
ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Βίσγκερχοφ, Μπράμα, Ντε Γιονγκ, Λάντζαατ (68' Φερ), Μπαϊράμι, Ροσάλες, Τζον (78' Γιάνσεν), Τιενταλί, Ντάγκλας, Γιάνκο (62' Σαντλί).

ΒΙΣΛΑ- ΦΟΥΛΑΜ: 1-0
Γήπεδο: Μιέτζκι
Την πρώτη της νίκη στον θεσμό πέτυχε η Βίσλα Κρακοβίας με 1-0 επί της Φούλαμ και μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Η Φούλαμ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε στο 6ο λεπτό με τον Νταφ, ενώ στο 26ο λεπρό ο Παρέικο απέκρουσε το σουτ του Τούχου. Από τη μεριά της η Βίσλα είχε μια καλή προσπάθεια στο 11' με τον Ίλιεφ, ενώ η Φούλαμ έμεινε με 10 παίκτες στο 29ο λεπτό, καθώς ο Ντεμπελέ έσπρωξε τον Νούνιεζ και αντίκρισε απ' ευθείας κόκκινη. Από εκεί και πέρα η Φούλαμ οπισθοχώρησε και η Βίσλα προσπάθησε να πιέσει ψηλά.
Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς για την Βίσλα στο 60ο λεπτό, καθώς ο Μπίτον βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Σβάρτζερ, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα η Φούλαμ όντας και με 10 παίκτες, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η Βίσλα πήρε μια σημαντική νίκη. Οι γηπεδούχοι έμεινα κι αυτοί με 10 παίκτες στο 87' λόγω αποβολής του Τσάβεζ.
ΒΙΣΛΑ: Παρέικο, Γιάλιενς, Τσάβεζ, Γκάργκουλα (79' Μπρουντ), Νουνιεζ, Ντίαζ, Κιρμ (90' Τσεκάι), Μπίτον, Βιλκ, Λαμέι, Ίλιεφ (86' Μπογκούσκι).
ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτζερ, Κέλι, Χάνγκελαντ, Τζόνσον, Γκεκόφ (75' Σίντγουελ), Χιουζ, Νταφ, Ετούχου, Μπριγκς (88' Φρέι), Σα (59' Κασάμι), Ντεμπελέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα