«Κόμπρα» η Ουντινέζε

22:00 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 9ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική

ΡΕΝ- ΣΕΛΤΙΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρουτ ντε Λοριάν

Η Ρεν έμεινε στο 1-1 με την Σέλτικ σε ένα ματς που άξιζε κάτι καλύτερο. Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 31' με αυτογκόλ του Τσα Ντου Ρι αλλά η Σέλτικ απάντησε στο 70' με κεφαλιά του Λέντλεϊ. Μετά το γκολ της ισοφάρισης

η Ρεν πίεσε ασφυκτικά αλλά ο Φόρστερ ήταν σε μεγάλη μέρα και κράτησε το 1-1.

ΡΕΝ: Κόστιλ, Ζεμπούρ, Μανγκάν, Κανά Μπιγίκ, Μαβινγκά (77'Θεοφίλ-Καθερίν), Παγιότ, Τετέι, Μπραχίμι (58'Πιτρόιπα), Φερέ, Μπουκαρί (58'Κεμπό-Εκόκο), Χαντζί.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Μάλγκριου, Λόοβενς, Τσα, Γουανιάμα, Καγιάλ, Κι (90'Μπανγκουρά), Λέντλεϊ, Φόρεστ, Στόουκς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Φρίουλι

Η Ουντινέζε έκλεψε τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Άδικο του αποτέλεσμα με τους «ροχιμπλάνκος» να είναι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στο πρώτο μέρος «βομβάρδισαν» την εστία του Χαντάνοβιτς με τον Φαλκάο να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Καλύτεροι και μέχρι το 60' στο δεύτερο μέρος με τον Γκοντίν στο 55' να μην καταφέρνει να σκοράρει από ιδανική θέση. Τελικά η Ουντινέζε τιμώρησε τους Ισπανούς και πήρε τη μεγάλη νίκη. Ο Μπενάτια έκανε το 1-0 στο 88' και στο 93' ο Φλόρο Φλόρες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπενάτια, Αρμέρο, Αγκιεμάνγκ-Μπαντού, Αμπντί (46'Μπάστα), Ντουμπάι (84'Ασαμόα), Πίντσι, Περέιρα (46'Φαμπρίνι), Φλόρο Φλόρες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Περέα, Μιράνδα, Ασουνσάο, Γκάμπι (79'Αντριάν), Χουανφράν (59'Ρέγιες), Φαλκάο, Πίτσι (85'Κόκε), Ντιέγκο Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα