Πεντάρες για Σάλκε, Μακάμπι

22:00 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΣΑΛΚΕ: 0-5

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Σάλκε που επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0. Ο Χόλτμπι άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και στο 35' ο Χούντελααρ «έγραψε» το 2-0. Με την συμπλήρωση σαράντα λεπτών ο Χέβεντες πέτυχε και

το τρίτο γκολ των Γερμανών. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά η Σάλκε χτύπησε στα τελευταία λεπτά. Στο 87' ο Ντράξλερ έκανε το 0-4 και στο επόμενο λεπτό ο Χούντλεααρ πέτυχε το πέμπτο, και τελευταίο, γκολ της ομάδας του.

ΑΕΚ Λ.: Φορτίν, Φαν Ντάικ Ντιμέχ, Λίνσεν, Σκοπελίτης (79'Κίνγκσλεϊ), Μρντάκοβιτς (59'Πιντάδο), Ντε Κλερ, Δημητρίου, Πρισό (59'Πάυλου), Γκόμες, Προδρόμου.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Χόλτμπι, Παπαδόπουλος, Τζόουνς (68'Χέγκερ), Φουτς (62'Σάρπεϊ), Ματίπ, Ντράξλερ, Φαρφάν, Ραούλ (56'Μόραβεκ), Χούντελαρ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ- ΣΤΕΑΟΥΑ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ιτζτάντιον Κιριάτ

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Μακάμπι Χάιφα απέναντι στη Στεάουα επικρατώντας με 5-0. Οι Ισραηλινοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αμάσα και δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Στεάουα στο 37' έμεινε με δέκα όταν ο Μπιτσφάλβι είδε κόκκινη κάρτα. Στο επόμενο λεπτό η Μακάμπι κέρδισε πέναλτι και ο Κάταν έκανε το 3-0. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με τη Στεάουα να μένει στο 64' με εννέα παίκτες (αποβλήθηκε Ίλιεφ) και η Μακάμπι κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι. Ο Κάταν όμως που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Παρ' όλα αυτά το 4-0 ήρθε στο 72' με τον Τβαθά. Επτά λεπτά μετά ο Βερέντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Μπουλιάτ, Νγκανί, Τβαθά, Ταμίρ Κοέν (60'Αζριέλ), Γιαχάγια, Γκόλσα, Κάταν (66'Τουργκεμάν), Βερέντ, Αμάσα (70'Μποτσόλι).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Στάνκα, Μαρτίνοβιτς, Ίλιεφ, Ζεράλντο, Λατοβλεβίτσι, Μπιτσφάλβι, Μπουρκεάνου, Μιχάι Κοστέα (67'Μουσταφά), Τάτου (77'Ρόσου), Φλορίν Κοστέα (51'Ρουσέσκου), Νίκολιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα