Απόλυτο αφεντικό η Άντερλεχτ

21:55 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 0-2
Γήπεδο: Γκρατς Λιμπενάου
Η Άντερλεχτ πέρασε και από την Αυστρία, νικώντας με 2-0 την Στουρμ Γκρατς και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο
Η Άντερλεχτ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να έχει την πολύ μεγάλη φάση. Οι Βέλγοι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας και απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις με τους Σουάρες

και Ζιλέ, ωστόσο ο Κάβλινα στάθηκε όρθιος. Από τη μεριά της η Στουρμ ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη, ενώ δεν πάτησε σχεδόν καμία φορά στην περιοχή του Προτό.
Η Στουρμ μπηκε καλύτερα στην επανάληψη και είχε μια καλή ενέργεια με τον Κάιντζ στο 63ο λεπτό, ωστόσο μέσα σε ένα 2λεπτο όλο το ματς γύρισε καταστράφηκε για τους Αυστριακούς. Αρχικά στο 66' ο Ζιλέ με κοντινή προβολή μετά και από όμορφη ενέργεια του Γιοβάνοβιτς έκανε το 1-0, ενώ στο 68ο λεπτό ο Μπερστάλερ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Η Άντερλεχτ με παίκτη παραπάνω έκανε ότι ήθελε και πέτυχε και 2ο γκολ στο 75' με τον Σουάρες, ο οποίος πέρασε και τον Κάβλινα.
ΣΤΟΥΡΜ: Κάβλινα, Βέμπερ, Ντούντιτς, Κάιντζ (69' Φελντχόφερ), Κλεμ, Σάμουελ, Μποντούλ (65' Χάας), Μπεργκστάλερ, Βολφ (79' Χελζλ), Εχράινριχ, Σάμπιτς.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Βασιλέφσκι, Γιοχάζ, Σαφάρι, Κουγιάτ, Κλιεστάν, Ζιλέ, Μπίλια (80' Μάρέτσεκ), Γιοβάνοβιτς, Μποκανί (89' Ντε Σουτέρ), Σουάρες (86' Κανεσίν).

Keywords
Τυχαία Θέματα