Δεν βρήκε αντίπαλο στη Νέα Σμύρνη

20:20 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Έκανε αυτό που έπρεπε ο Νέος Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδας της Νέας Σμύρνης έχασε εύκολα με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή δεν απείλησε ποτέ την εστία του Κοστάντσο καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να μη βρουν αντίπαλο στη Νέα

Σμύρνη. Τζιμπούρ(33', 68') και Μιραλάς(43') οι σκόρερ του ματς.

Το ματς

Το ματς δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές «κλειδώνοντας» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 33' ο Ιμπαγάσα σέντραρε και ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιμπαγάσα δημιούργησε για ακόμα μια φορά και ο Μιραλάς σκόραρε με δυνατό σουτ. Ο Νέος Πανιώνιος δεν απείλησε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με εξαίρεση μία φάση με τον Κούτσι στις αρχές τους ματς.

Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Νέο Πανιώνιο να μην καταφέρνει να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν την νίκη τους όταν ο Τζιμπούρ με δυνατό σουτ στο 68' έκανε το 3-0. Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τον Νέο Πανιώνιο ο οποίος δεν προσπάθησε καν για να μειώσει το σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νέος Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης( Σάμαρης 56'), Κουμορτζί( Αναστόπουλος), Πετκάκης, Κούτσι, Εστογιανόφ, Ρόκας (61' Σκέμπρι)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα(Φετφατζίδης 87'), Τζεμπούρ(Μαρκάνο 80'), Μιραλάς, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Αμπντούν( Μόνχε 76'), Μακούν

Keywords
Τυχαία Θέματα