MotoGP: Η F1 πενθεί τον «Sic»

Με συλλυπητήριες ανακοινώσεις μέσω Twitter αλλά προς τη οργανώτρια αρχή των MotoGP εξέφρασαν την λύπη τους για το θάνατο του Σιμονσέλι.

Σε παλαιότερη εποχή τα τηλεγραφήματα θα έφταναν ασταμάτητα στην San Carlo Gresini Honda τώρα μετά την είδηση του τραγικού συμβάντος, πολλές ομάδες και οδηγοί της Formula 1 -κυρίως μέσω twitter

αλλά και με επίσημες ανακοινώσεις- έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Ας δούμε μερικές από τις δηλώσεις.


Ferrari (Στέφανο Ντομενικάλι)« Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τον πόνο που ένιωσα για το χαμό ενός τόσο χαρούμενου χαρακτήρα όπως του Μάρκο. Συμβάντα σαν αυτό, όπως και του εξίσου τραγικού χαμού του Νταν Γουέλντον πριν από μία εβδομάδα στο Las Vegas, θυμίζουν σε όλους μας που συμμετέχουμε στα motorsport πόσο εκτεθειμένοι είμαστε σε αυτούς τους κινδύνους. Δεν πρέπει ποτέ να επαναπαυόμαστε, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απέναντι στη μοίρα. Τώρα η σκέψη όλων μας στη Ferrari και στο σιρκουί του Μουτζέλο είναι με την οικογένεια του Μάρκο, τους φίλους και την ομάδα του. Είμαι φίλος με τον Φαούστο Γκρεσίνι , καταγόμαστε από την ίδια πόλη, την Ίμολα, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές τώρα.

Μαρκ Βέμπερ

«Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρκο. Ήταν ένα σπάνιο ταλέντο που θα μας λείψει. Η σκέψη μου είναι με τους αγαπημένους του και όλο το paddock στο MotoGP»
Williams Formula 1 Τeam: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Μάρκο Σιμονσέλι σήμερα, αφότου ο αναβάτης του MotoGP υπέκυψε στα τραύματά του μετά το τρομακτικό του ατύχημα σήμερα το πρωί».

Χέικι Κοβαλάινεν:

« Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το αστέρι του MotoGP Μάρκο Σιμονσέλι έχασε τη ζωή του σε αυτό το ατύχημα. Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο χάθηκε σήμερα».
Καρούν Τσανντόκ: «Τι τρομερή εβδομάδα για το σπορ... μόλις έμαθα ότι ο Μάρκο Σιμονσέλι σκοτώθηκε στον αγώνα του MotoGP σήμερα. Ήταν τεράστιο ταλέντο κα μεγάλη απώλεια για το MotoGP».

Τζένσον Μπάτον:

« Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρκο. Χάθηκε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια, τους φίλους του και όσους εμπλέκονται στο MotoGP. Μερικές φορές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να είναι τόσο σκληρός...»

Lotus Formula 1 Τeam:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του Μάρκο Σιμονσέλι μετά το τραγικό ατύχημα στη Σεπάνγκ. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρκο. Ο Μάρκο ήταν ένα πραγματικό ταλέντο του οποίου το φως έσβησε υπερβολικά νωρίς σε άλλη μία τρομακτική ημέρα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό».


Virgin Formula 1 Τeam

« Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς υποστηρικτές του Μάρκο Σιμονσέλι σε όλο τον κόσμο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα