Πογκ(μπάμ) και κάτω

21:00 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 4-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Δτις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Γιουβέντους, που διέσυρε με 4-0 την Ουντινέζε και ξέφυγε ξανά από τη Λάτσιο με 5 βαθμούς.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Παντέλι αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά από σουτ του Τζιοβίνκο, ενώ στο 11' η κεφαλιά του Πογκμπά έξυσε το δοκάρι της Ουντινέζε. Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και στο 14' ο Βιδάλ έκανε το σουτ και ο Παντέλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ,

ενώ και στο 19' ο γκολκίπερ της Ουντινέζε απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Τζιακερίνι. Στο 30' και στο 35' οι κεφαλιές των Μπονούτσι και Κάσερες δεν βρήκαν στόχο, αλλά στο 41' ο Πογκμπά ένα καταπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι».

Στο 49' ο Κάσερες διακινδύνευσε καθώς γύρισε λάθος την μπάλα στον Μπουφόν, αλλά ο Λατσάρι δεν πρόλαβε, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι στον Μουριέλ. Στο 59' ο Παντέλι απέκρουσε το σουτ του Τζιακερίνι και στο 64' το σουτ του Βιδάλ κόντραρε σε σώματα, αλλά στο επόμενο λεπτό η Γιουβέντους καθάρισε το ματς. Σκόρερ ξανά ο Πογκμπά και πάλι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Η «Μεγάλη Κυρία» συνέχισε να πιέζει και στο 72' μετά από κόρνερ, ο Βιδάλ έστρωσε στον Βούτσινιτς κι εκείνος με σουτ έγραψε το 3-0. Tο τελικό 4-0 έκανε ο Μάτρι με πλασέ κάτω από τα πόδια του Παντέλι στο 79' μετά από όμορφη ασίστ του Βούτσινιτς. Στο 85' ο Μπουφόν είπε όχι σε μακρινό σουτ του Σίλβα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Βιδάλ (78' Παντοΐν), Τζιακερίνι, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Ντε Τσέλιε (83' Ίσλα), Τζιοβίνκο (46' Μάτρι), Βούτσινιτς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Άλαν, Πασκουάλε (83' Σίλβα), Λατσάρι, Πίντζι, Περέιρα (51' Ντι Νατάλε), Μουριέλ (73' Μαϊκοσουέλ).

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΛΑΤΣΙΟ: 2-2
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Γκέλα για τη Λάτσιο, που κόλλησε στο 2-2 με την Παλέρμο κι έχασε σημαντικό έδαφος.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ερνάνες έπιασε όμορφο σουτ, με τον Ουικανί να απομακρύνει αλλά στ 10' η Λάτσιο άνοιξε το σκορ. Ο Λεντέσμα έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Φλοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-0. στο 20ο λεπτό ο Μαρκέτι πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε γύρισμα του Μίκολι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπιάβα πρόλαβε κι έκοψε τον Μίκολι. Στο 37ο λεπυό το σουτ του Αρέβαλο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση. Στο 45' ο Ουικανί είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες, ενώ στο 62' ακυρώθηκε γκολ του Φλοκάρι.

Η Παλέρμο ανέβασε την απόδοσή της από εκεί και πέρα κι έφτασε στην ισοφάριση στο 70' με όμορφο διαγώνιο σουτ του Αρέβαλο. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Λάτσιο, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 72'. Ο Μίκολι έκανε το γύρισμα για τον Ντιμπάλα, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Μαρκέτι. Στο 75' η κεφαλιά του Φλοκάρι πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 85' ο Ερνάνες με πέναλτι που κέρδισε ο Φλοκάρι, έφερε στα ίσα το ματς.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Ουικανί, Αρόνικα (46' Μουνιόθ), Φον Μπέργκεν, Γκαρσία, Μοργκανέλα (65' Ανσελμό), Κούρτιτς, Αρέβαλο, Ίλισιτς (79' Μαλέλε), Ντοσένα, Ντιμπάλα, Μίκολι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπιάβα, Ράντου (74' Καντρέβα), Σιανί, Ερνάνες, Μάουρι, Λεντέσμα (80' Κόζακ), Καβάνδα, Λούλιτς (67' Γκονζάλες), Τσάνα, Φλοκάρι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα