Νίκη ελπίδας

20:53 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Έπρεπε να περάσουν 3 μήνες, από την τελευταία φορά που ο Φίλιππος Βέροιας πήρε βαθμό ή βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ήταν μόλις την 1η αγωνιστική (17/10) που κέρδισε 28-23 τον Άρη Νίκαιας στη Βέροια. Από τότε μετρούσε 8 συνεχόμενες ήττες μέχρι το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας. Οι Βεροιώτες πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας με 29-25 στο γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα του Κύρου Σαράφη είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Θάνο Κωστακίδη που σκόραρε 10 φορές και έδωσε λύση

στον man-to-man των Εδεσσαίων στον Μπαντή. Ο Αερωπός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μια διαφορά +3 τερμάτων (4-7) στα μισά του πρώτου μέρους, όμως ο Φίλιππος γρήγορα αντέδρασε και εκμεταλλευόμενος τις αποκρούσεις του Θωμά Κορωνά κατάφερε να ισορροπήσει το σκορ στο 20' (8-8) και να προηγηθεί λίγο αργότερα με γκολ του Θάνου Κωστακίδη.

Στην συνέχεια ανέβασε την διαφορά στο +3, και την κράτησε μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου (14-11).
Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Βεροιώτες διατήρησαν την διαφορά καθώς οι δύο ομάδες πήγαν γκολ-γκολ μέχρι το 42'. Από εκεί και πέρα ο Φίλιππος έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη. Με δυνατή άμυνα, αλλά και πολύ καλές επεμβάσεις από τον Δέλιο, κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στο +6 στο 52' και να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα