Νέα γκέλα ο ΠΑΟ

19:27 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:18η αγωνιστική
ΠΑΟ-Πανθρακικός; 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Δελφάκης

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Τοτσέ, αλλά οπισθοχώρησε κι έδωσε ευκαιρία σε Παπαδόπουλο και Πανθρακικό να τον τιμωρήσουν ξανά και να τον αφήσουν μακριά από τους όποιους στόχους του μετά το τελικό 1-1.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός

μπήκε στο γήπεδο νωθρά επηρεασμένος και από τη μουρμούρα της εξέδρας. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Παναθηναϊκός άρχισε να αναπτύσσεται καλύτερα, να βάζει την μπάλα κάτω και να βγαίνει στην επίθεση οργανωμένα δημιουργώντας σε επτά λεπτά τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.Η πρώτη ήταν στο 18' με τον Τοτσέ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και ο Ισπανός έκανε ωραία τρίπλα στον Σαρακατσάνο, είδε τον Ζέκα στο πέναλτι του γύρισε την μπάλα αλλά αυτός σούταρε απελπιστικά άουτ.Στο 23' ο Μαυρίας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, απέφυγε με μια τρίπλα τον αντίπαλο του, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών του Πανθρακικού. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα και του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα στην κερκίδα ήταν πιο ήρεμα και οι «πράσινοι» κατάφεραν να κυριαρχήσουν από το 60' και μετά. Το «τριφύλλι» πίεζε αρκετά τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Τοτσέ στο 74', ωστόσο, το προβάδισμα του Παναθηναϊκού ξαφνικά έγινε εύθραυστο, καθώς η ομάδα του Φάμπρι οπισθοχώρησε αναίτια και έκανε τον Πανθρακικό να μοιάζει με... Μπαρτσελόνα.Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, πίεσαν από το γκολ των «πρασίνων» και μετά, και κατάφεραν τελικά στο 85' να φτάσουν στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο. Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και εκ νέου τον αναβρασμός στις εξέδρες. Ο Πανθρακικός μάλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει και το «διπλό», αν το σουτ του Μίνγκα στο 92' ήταν εύστοχο...


Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (63' Κουίνσι), Τοτσέ.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (67' Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (89' Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (79' Κοντογουλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα