Μπεκεμπάουερ: «Δεν μας ταιριάζει το στιλ Μπαρτσελόνα»

11:02 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δύσκολο βλέπει το ενδεχόμενο να παίξει η Μπάγερν Μονάχου σαν τη Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ. Ο παλαίμαχος παίκτης των Βαυαρών τόνισε πως η εθνική Γερμανίας μπορεί να παίξει αυτό το στιλ, καθώς διαθέτει τους παίκτες που χρειάζεται, σε αντίθεση με τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία στηρίζεται σημαντικά στους πλάγιους μεσοεπιθετικούς και στους επιθετικούς της.

Αρχικά, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του Γιόακιμ Λεβ, μπορεί να παίξει χωρίς κλασσικό

επιθετικό. Η εθνική έχει εξαιρετικούς τεχνίτες μέσους, οι οποίοι μπορούν να βγουν στην επίθεση με ευκολία. Απέναντι στη Γαλλία, ο Οζίλ ήταν εξαιρετικός. Έμοιαζε το στιλ παιχνιδιού με αυτό των Μπαρτσελόνα και Ισπανίας».

Στην συνέχεια, ο Μπεκενμπάουερ συμπλήρωσε: «Στη Μπάγερν έχουμε διαφορετικούς παίκτες. Οι πλάγιοι είναι σημαντικοί στο παιχνίδι της ομάδας. Όταν για παράδειγμα επιτίθεται ο Φρανκ Ριμπερί από τα αριστερά, θα πρέπει να υπάρχει ένας επιθετικός σαν τον Μάριο Γκόμεζ ή τον Μάντοζουκιτς στο κέντρο της περιοχής, ώστε να περιμένει για να σκοράρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα