Ψάχνοντας τον «αντί – Πετρόπουλο» ένα μήνα μετά

10:32 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Από τις 14 Γενάρη η ΑΕΚ γνώριζε ότι στο αυριανό ματς (10/2) με την Κέρκυρα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Αντώνη Πετρόπουλο. Μπορεί, λοιπόν, να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε τον φορ της ΑΕΚ να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο

παιχνίδι, ωστόσο φαίνεται ότι στην τελευταία προπόνηση θα καταλήξει στον αντικαταστάτη του...

Πολλοί πίστευαν και δικαίως, ότι ο προπονητής διάλεξε να μην έχει τον Πετρόπουλο στη διάθεσή του στο συγκεκριμένο, προκειμένου όλο το διάστημα που μεσολαβούσε (και ήταν αρκετός) να προετοίμαζε καλύτερα τον αντικαταστάτη του. Όλο αυτή η σκέψη όμως στην πράξη φάνηκε εντελώς φανταστική. Αρχικά ο Λίνεν είχε τον Φουρτάδο ως βασική του επιλογή - ακόμη μάλιστα και όταν ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αφρικανού από την ομάδα! Γι' αυτό εξάλλου τον έριξε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για λίγα λεπτά. Όλη την τελευταία εβδομάδα όμως ο Φουρτάδο έδειξε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο στις προπονήσεις. Γι' αυτό και ο Λίνεν μόλις δύο ημέρες πριν το ματς δοκίμασε και τον Τσίτα στην επίθεση.

Την ίδια στιγμή ο Παυλής δείχνει σε καλή κατάσταση. Σε δύο σερί ματς με ασίστ και γκολ, αντίστοιχα, ξελάσπωσε την ομάδα, ωστόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έμεινε στον πάγκο. Ο Σταματής φαίνεται ότι υπολογίζεται περισσότερο από τον προπονητή ως εξτρέμ και όχι ως φορ - χώρια βέβαια που προέκυψε, χθες, και το πρόβλημα στη μέση για τον νεαρό επιθετικό της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα πάντα στο ρόστερ υπάρχει και ο Κατσικοκέρης ο οποίος τυγχάνει την πλήρη αδιαφορία του Λίνεν, καθώς δεν τον έχει δοκιμάσει καθόλου ως «αντί - Πετρόπουλο» στις προπονήσεις, μήπως και του βγει στην... τύχη αυτή η επιλογή! Μετά λοιπόν από σχεδόν ένα μήνα που όλοι γνώριζαν ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει τον Πετρόπουλο στο ματς με την Κέρκυρα, φτάσαμε παραμονή του αγώνα να παίζονται τα... πάντα! Ακόμα και το ενδεχόμενο να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό επιθετικό δίδυμο, αν ο Φούντας εμφανιστεί κουρασμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα