Παντού Μελισσανίδης...

09:19 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μελισσανίδης είναι το... πρωτοσέλιδο της εφημερίδα η οποία γράφει: "Ενωμένοι όλοι σχεδόν οι μεγάλοι Σύνδεσμοι, πάνω από 400 άτομα πήγαν πρώτα στο σπίτι του και μετά αντιπροσωπεία της ORIGINAL, των Πατησίων και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος τον συνάντησαν σε εστιατόριο της Γλυφάδας που βρισκόταν. "Είμαι εδώ για την ΑΕΚ", τους είπε ο Μελισσανίδης ο οποίος δέχθηκε ζεστά και μίλησε από καρδιάς στους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ.

Τους ξεκαθάρισε ότι καλεί για μία ακόμη φορά όσους έχουν την ευθύνη για την σημερινή της κατάσταση, να συνεργαστούν μαζί του για να βρεθεί λύση", γράφει η εφημερίδα και συμπληρώνει: "Τεράστια η ευθύνη όσων έκλεισαν τρεις τουλάχιστον φορές τον δρόμο στον... τίγρη. Οφείλουν τώρα να κάνουν το χρέος τους απέναντι στην ΑΕΚ και τον κόσμο που τους πίστεψε και τους στήριξε και να τον βοηθήσουν να απογειώσει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας".

SPORTDAY

Η συνάντηση Μελισσανίδη - οργανωμένων είναι σημείο αναφοράς και στην SD: "Δεν πληρώνω τα σπασμένα! Θα έμπαινα στην ΠΑΕ μόνο με τους μετόχους που έφυγαν ή άλλους επιχειρηματίες", τόνισε ο Μελισσανίδης σε οπαδούς που τον κάλεσαν να σώσει την ομάδα. Σταθερός στις θέσεις του ο "Τίγρης" δεν ασχολείται με την ΑΕΚ, όσο δεν ασχολούνται και οι Παππάς, Νοτιάς, Χατζηϊωάννου".

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την ατάκα του: "Μπαίνω αν μπουν κι άλλοι, για να ξανακάνουμε την ΑΕΚ... Μπάρτσα της Ελλάδας", να αποτελεί τον κεντρικό τίτλο της LS, η οποία προσθέτει: "Συνάντηση ελπίδας οπαδών - Μελισσανίδη αργά το βράδυ. Για πρώτη φορά μετά το 2005 η ORIGINAL 21 χτύπησε την πόρτα του πρώην ιδιοκτήτη και τη βρήκε ανοιχτή!".

GOAL

Για "άμεση ανταπόκριση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο κάλεσμα των οπαδών να αναλάβει πρωτοβουλία για την αγαπημένη του ομάδα", κάνει λόγο η εφημερίδα και στέκεται στην ατάκα του Μελισσανίδη: "Για την ΑΕΚ είμαι πάντα εδώ!". Επίσης σημειώνει: "Μπαίνω, αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Δεν μπορώ να πληρώσω εγώ το μάρμαρο. Δεν μπορώ να πληρώσω τα σπασμένα τόσων ετών. Είναι άδικο", είπε σε αντιπροσωπεία της ORIGINAL και του κλαμπ Πατησίων. "Η ΑΕΚ δεν είναι... παιδική χαρά και για να γίνει όπως πρέπει και όπως τη θέλουμε όλοι μας χρειαζόμαστε πολλά λεφτά. Εγώ έβλεπα την... Μπαρτσελόνα της Ελλάδας και τώρα δεν αντέχω".

Keywords
Τυχαία Θέματα