Απόδραση για Φιορεντίνα

00:00 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΝΙΠΡΟ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ντνίπρο Αρίνα

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Φιορεντίνα η οποία νίκησε με 2-1 την Ντίπρο. Οι "βιόλα" κέρδισαν πέναλτι στο 53' με τον Γκονσάλο Ροντρίγκες να ευστοχεί. Η Ντντίπρο όμως απάντησε με το ίδιο νόμισμα καθώς τέσσερα λεπτά μετά κέρδισε και αυτή πέναλτι και Σελεζνιόφ έκανε

το 1-1. Η Φιορεντίνα όμως πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 73' με σκόρερ τον Αμπροζίνι. Από το 85' και μετά έπαιξε με δέκα καθώς ο Πισάρο είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Μαζούτς, Μάντζιουκ (79'Γκάμα), Στρίνιτς, Φεντέτσκι (58'Ματέους), Κανκάβα, Κονοπλιάνκα, Τσεμπεριάτσκο, Ροτάν, Σελεζνιόφ, Ζοζούλια.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Αλόνσο, Ρονκάλια, Κόμπερ, Πισάρο, Μπάκιτς, Κουαρδάδο (77'Χοακίν), Φερνάντες (85'Τόμοβιτς), Αμπροζίνι, Μάτος.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ- ΠΑΝΤΟΥΡΙ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αφόνσο Ενρίκες

Με βαθμό έφυγε η Παντούρι από την Πορτογαλία όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Πάσος Φερέιρα. Η ρουμανική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μομτσίλοβιτς με τους Πορτογάλους να απαντούν στο 49' με τον Ρουί Μιγκέλ.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Φιλίπε, Τιάγκο Βαλέντε, Γκρέγκορι, Έλντερ Λόπες, Ρουί Μιγκέλ (80'Σέρχιο Ολιβέιρα), Ροντρίγκο Αντόνιο, Σέρι, Φιλίπε Ανουνσιασάο, Καετάνο, Μπεμπέ, Μανουέλ Ζοσέ (74'Ριμπέιρο).

ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Πέδρο Μινιότε, Μομτσίλοβιτς, Κρίστου, Ουνγκουρουσάν, Ερίκο, Μπουλέιτσα, Αντόν, Έρικ Περέιρα (59'Ντιστέφανο), Μπρέεβελντ, Κιουκούρ (66'Κριστέα), Ματουλέβίτσιους (73'Ντος Σάντος).

Keywords
Τυχαία Θέματα