Από νωρίς χωρίς... σεντόνι

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σίτι οφ Μάντσεστερ

Η Ρεάλ με φανταστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και καλή άμυνα στο δεύτερο πήρε την ισοπαλία, 1-1 από την Σίτι και πέρασε στην επόμενη φάση. Εκτός θεσμού οι "Πολίτες".

Ουσιαστικά στην πρώτη φάση του ματς η Ρεάλ σκόραρε όταν στο 9' ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα και ο Μπενζεμά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Επτά λεπτά μετά ο Νάστασιτς έκοψε πάνω στην γραμμή μετά το πλασέ του Αλόνσο και στην επαναφορά ο Ρονάλντο έκανε το σουτ με τον Χαρτ να διώχνει δύσκολα. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 23' έχασε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Κεντίρα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Μπενζεμά να απειλεί ξανά στο 43'. Η Σίτι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' απείλησε με τον Αγκουέρο. Στο 64' ο Κασίγιας με απίστευτη επέμβαση είπε και πάλι "όχι" στον Κουν. Επτά λεπτά μετά η Σίτι πήρε πέναλτι όταν ο Αρμπελόα ανέτρεψε τον Τέβες με τον αμυντικό μάλιστα των Μαδριλένων να αποβάλλεται. Ο Αγκουέρο δεν αστόχησε και ισοφάρισε. Με παίκτη λιγότερο η Ρέαλ γύρισε πίσω και αμύνθηκε σωστά και κράτησε το αποτέλεσμα.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Μαϊκόν, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Νασρί (60'Τέβες), Ντζέκο, Αγκουέρο (88'Μίλνερ).

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (89'Ντι Μαρία), Μόντριτς (67'Καγεχόν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (74'Βαράν).

Keywords
Τυχαία Θέματα