Τσέκαρε εισιτήριο στην Ουκρανία

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 0-2
Γήπεδο: Ολιμπίνσκι

Στην επόμεη φάση θα βρεθεί η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με 2-0 της Ντιναμό Κιέβου

Στο 7ο λεπτό η κεφαλιά του Χασερίντι μετά από κόρνερ, έφυγε άουτ, ενώ 10' την ίδια τύχη είχε κ ιη κεφαλιά του Άλεξ. Στο 21ο λεπτό το σουτ του Βελόσο δε βρήκε στόχο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σιρίγκου είπε όχι σε νέο σουτ του Γκούσεφ αυτή τη φορά. Στο 25' ο Γκαρμάς δεν μπόρεσε

να νικήσει εξ επαφής τον Σιρίγκου, ενώ στο 28' ο Κόβαλ απέκρουσε μακρινό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς. Στο 34' το σουτ του Ντουντού έφυγε μόλις άουτ και στο 45' η Παρί άνοιξε το σκορ. Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Λαβέτσι έφυγαν στην κόντρα, με τον Αργεντινό να είναι τελικός αποδέκτης της μπάλας και να νικά με όμορφη λόμπα μέσα από την περιοχή τον γκολκίπερ της Ντιναμό.

Στο 47' ο Σιρίγκου είπε όχι σε σουτ του Αρούνα, αλλά στο 52' η Παρί έκανε δύο τα γκολ της. Ο Χασερίντι προσπάθησε να γυρίσει στον Κόβαλ, αλλά ο Ματουϊντί με κεφαλιά έδωσε στον Λαβέτσι κι εκείνος από κοντά πέτυχε το 2ο γκολ του στο ματς. Στο 58' ο Σιρίγκου είπε όχι σε σουτ του Ντουντού, ενώ στο 88' ο Ίμπρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόβαλ από κοντά.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Κόβαλ, Σίλβα, Μπετάο, Χατσερίντι, Ταϊβό, Βελόσο, Γκαρμάς (78' Μπογκντάνοφ), Γκούσεφ (66' Γιαρμολένκο), Αρούνα (66' Μιλέφσκι), Ντούντου, Ιντέγιε.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Σισοκό (67' Σαντόμ), Βεράτι (78' Αρμάν), Ματουϊντί, Νενέ (88' Παστορε), Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα