Πρόκριση με... ποίημα

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΙΛΑΝ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Κονστάντ βαντεν Στοκ

Η Μίλαν ξύπνησε όταν έπρεπε και με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος επικράτησε 3-1 της Άντερλεχτ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι

βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στο 13' όταν ο Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε σε τετ α τετ να νικήσει τον Αμπιάτι. Ο Μποκανί στο 34' είχε ένα σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος η Μίλαν άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Ελ Σαραουί. Ο Μπρούνο στο 54' έκανε πολύ ωραία ενέργεια αλλά όχι και ανάλογο σουτ. Στο 70' η Άντερλεχτ έμεινε με δέκα μετά από αποωολή του Νούιτινγκ και στο 71' ήρθε το "ποίημα" του Μεσές για να σφραγίσει τη νίκη της Μίλαν. Ο Γάλλος κοντρόλαρε με το στήθος στα όρια της μεγάλης περιοχής και με απίστευτο ψαλίδι έκανε το 0-2. Παρότι με παίκτη λιγότερο η Άντερλεχτ αντέδρασε και στο 78' μείωσε με τον Ντε Σούτερ. Η Μίλαν όμως στις καθυστερήσεις πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πάτο.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νουίτινγκ, Ντεσάχτ, Μπιλιά, Κλιεστάν, Μπρούνο (66'Γιακοβένκο), Πρετ (75'Ντε Σούτερ), Γιοβάνοβιτς (77'Κανεσίν), Μποκανί.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σκίλιο, Μεσές (79'Ζαπάτα), Γέπες, Κονστάντ (73'Εμάνουελσον), Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Κρκιτς (67'Πάτο), Ελ Σαραουί.

Keywords
Τυχαία Θέματα