Πάρτι στο Άμστερνταμ

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΑΓΙΑΞ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για τη Ντόρτμουντ που διέλυσε με 4-1 τον Άγιαξ.Οι Γερμανοί μπήκαν ιδανικά στο ματς καθώς στο 8' άνοιξαν το σκορ με τον Ρόις που συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Γκέτσε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα

δίχτυα. Ο Άγιαξ προσπάθησε να απαντήσει και στο 22' απείλησε με ένα σουτ του Έρικσεν αλλά η Ντόρτμουντ "χτύπησε" και πάλι καθώς στο 36' έκανε το 0-2 με ωραία προσπάθεια του Γκέτσε. Μόλις πέντε λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο γκολ αυτή τη φορά με σκόρερ τον Λεβαντόφσκι. Στην επανάληψη ο Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία με την Ντόρτμουντ να περιμένει. Οι Ολλανδοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 63' με τον Σένε και τρία λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι "χτύπησε" και πάλι κάνοντας το 0-4. Ο Άγιαξ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 87' με τον Χέσεν.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Μπλιντ, Μοϊσάντερ, Άλντερβάιρελντ, Φαν Ράιν, Έρικσεν, Πόουλσεν (46'Σένε), Μπερίγκτερ (73'Φίτσερ), Ενόχ (64'Χέσεν), Λουκόκι, Ντε Γιονγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερνφέλερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ (63'Πέρισιτς), Γκιντόγκαν, Γκρόσκρόιτς, Γκέτσε (70'Μπλαζικόφσκι), Ρόις (79'Σίμπερ), Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα