Εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Σάλκε

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

AΡΣΕΝΑΛ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: 2-0
Γήπεδο: Emirates

Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 2-0 τη Μονπελιέ και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού πήρε την πρόκριση

Η Άρσεναλ πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 11' ο Ποντόσλκι έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Κοσιελνί έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 13' ο Στσέσνι νίκησε σε τρομερό τετ α τετ τον Μονιέ. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και στο 31' ο Ποντόλσκι έκλεψε από τον Μπιβά, έκανε και το σουτ,

αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. στο 36' ξανά ο Γερμανός έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ξανά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 48'. Ο Βερμάελεν έκανε το γέμισμα, ο Ζιρού έπιασε την κεφαλιά κι η μπάλα έφτασε στον Γουίλσιρ που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. η ομάδα τυ Αρσέν Βενγκέρ ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και στο 63' έφτασε και σε 2ο γκολ. Ο Γερμανός έπαιξε το ένα δύο με τον Ζιρού και με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 73' ο Μπιβά έκοψε τελευταία στιγμή τον Καθόρλα, ενώ στα τελευταία 20 λεπτά η Άρσεναλ είχε ακόμη 3 καλές στιγμές για να σκοράρει.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Αρτέτα, Καθόρλα (84' Καθόρλα), Γουίλσιρ, Τσαμπερλέιν (69' Ράμσεϊ), Ζιρού (85' Ζερβίνιο), Ποντόλσκι.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Εμπιβά, Ελ Καουτάρι, Εστράδα (79' Μαρβό), Καμπελά (68' Μαρτέν), Εστράδα, Μπελχαντά, Μονιέ, Σαρμπονιέ (69' Ερέρα), Ντεπλάνζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα