Ακόμα... προσπαθεί ο Νοτιάς

09:26 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την ημέρα όπου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Νίκο Νοτιάς εξηγώντας του την κατάσταση στην ΑΕΚ και ζητώντας του τις 120.000 ευρώ που υπολείπονται για να πληρωθεί ο Μαϊστόροβιτς και κάποιοι μάνατζερ. Αύριο συμπληρώνεται πάλι, μία εβδομάδα από την ημέρα που ο Μάκης Κασνακίδης επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντάς του ακριβώς τα ίδια. Με απλά λόγια έχουν περάσει 7-8

ημέρες από τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεσμεύθηκε στον πρόεδρο και τον δεύτερο τη τάξει μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ μέσω των Supporters, ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρει αυτά τα χρήματα και να τα στείλει.

Όλη η εβδομάδα πέρασε και χρήματα εξ Αμερικής δεν είδαν στην ΑΕΚ. Επίσης, δεν βρήκαν ούτε από αλλού λύση. Φαίνεται πως ο Νίκος Νοτιάς... προσπαθεί ακόμα να συγκεντρώσει αυτό το ποσό που έχει ανάγκη όσο ποτέ η ΑΕΚ. Ο κίνδυνος λοιπόν να μην πάρει η Ένωση την αδειοδότηση είναι ορατός, αφού δεν βρίσκει 120.000 ευρώ! Κατάφερε μέσω του δανείου που εξασφάλισαν οι Νικολαϊδης - Οικονομόπουλος να συγκεντρωθούν 1,25 εκατ. ευρώ, αλλά και από προσωπικές προσπάθειες του Δημητρέλου και χρήματα του Πόλυ Χατζηϊωάννου. Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή για την ομάδα του έβαλε μόλις 300.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα