Τρεις εύκολοι βαθμοί για Ντάλας

Το Ντάλας δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση των Βανκούβερ Ουάιτκαπς με 2-0 και έφθασε την Ρέαλ Σολτ Λέικ μία αγωνιστική πριν το τέλος στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του MLS.

Στο 35ο λεπτό, ο Μάρβιν Τσάβεζ άνοιξε το σκορ και στο 54ο ένα ωραίο γκολ του Μπρεκ Σι καθόρισε πρόωρα τον νικητή της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο 21χρονος Αμερικανός ακραίος χαφ συμπλήρωσε 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα θα απασχολήσει άμεσα ευρωπαϊκούς συλλόγους, αφού εντυπωσιάζει παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Πλέον το Ντάλας, το οποίο υστερεί στην ισοβαθμία με την Ρέαλ θα προσπαθήσει να «κλέψει» την προνομιούχα τρίτη θέση της Δύσης, αν και μεσολαβούν υποχρεώσεις για το CONCACAF Champions League. Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες έχουν από 52 βαθμούς. Από την άλλη, ο σύλλογος του Βανκούβερ έμεινε στους 28 βαθμούς και έχει άλλο ένα ματς στο πρόγραμμα της πρώτης του σεζόν στο MLS.

Ντάλας: Χάρτμαν, Λόιντ, Ιχεμέλου, Τζον, Μπενίτεζ, Τσάβεζ (70’ Καστίγιο), Κρουζ (70’ Τζέικομπσεν), Χερνάντεζ, Βιγάρ, Σι, Τζάκσον (79’ Μαϊκόν Σάντος).Βανκούβερ Ουάιτκαπς: Κάνον, Μπρόβσκι, Ντεμέριτ, Μποξάλ, Χάρβεϊ, Καλφάν, Κόφι, Χαρχού (57’ Ταν), Θόρινγκτον, Σαλίνας (52΄Ρότσατ), Καμίλο (69’ Χασλί).

Keywords
Τυχαία Θέματα