«Ζωντανοί» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις οι Φάιρ

Οι Σικάγο Φάιρ απέδρασαν κυριολεκτικά με 2-1 από την έδρα των Ντι Σι Γιουνάιτεντ, αφού σημείωσαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα, οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν μόλις στο… 90ό λεπτό με πέναλτι του Ντουέιν Ντε Ροζάριο. Ενώ τα πανηγύρια, για μία σπουδαία νίκη είχαν αρχίσει, οι Σεμπάστιαν Γκρατσίνι και Ντιέγκο Τσάβες, με τα πέμπτα τους φετινά γκολ, ανέτρεψαν το σκορ και οι «φωτιές»

του Φρανκ Κλόπας βρέθηκαν στους σαράντα βαθμούς.

Το ματς περιείχε, με διαφορά, το δραματικότερο φινάλε της σεζόν στο MLS, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν έχασε απλά ένα ματς, αλλά μία ολόκληρη χρονιά. Αυτή η ήττα άφησε την Ντι Σι στους 38 πόντους και πλέον οι «πρωτευουσιάνοι» διατηρούν απλά τυπικές ελπίδες πρόκρισης στα play off.

Από την άλλη, η ομάδα του Σικάγο «ανέβηκε» στο σαράντα βαθμούς και απέχει τρεις από την προνομιούχα ζώνη. Και αυτή χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά έχει περισσότερες ελπίδες εισόδου στα play off από τους αποψινούς τους αντιπάλους.

Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Χαμίντ, Κορμπ, Μακντόναλντ, Κίτσεν, Βούλαρντ, Νατζάρ, Κινγκ (75’ Μπουρς), Σιμς, Ντα Λουζ (57’ Κουαράντα), Ντε Ροζάριο, Ουόλφ (79’ Ντέιβις).Σικάγο Φάιρ: Τζόνσον, Βιδέιρα (19’ Κουέστα), Μίκουλιτς, Ανιμπάμπα, Σεγκάρες, Πάουζ, Γκρατσίνι, Παλαντίνι (89’ Τσάβες), Πάπα, Νιάρκο, Οντούρο (73΄Μπαρούς).

Keywords
Τυχαία Θέματα