Στο… ρελαντί η Γιουβέντους

Στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Νοβαρά στο Τορίνο.

Μόλις μία ημέρα μακριά από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος «άντεξε» η Γιουβέντους, η οποία επέστρεψε άμεσα εκεί. Στο «Γιουβέντους Αρένα» επικράτησε άνετα 2-0 της Νοβαρά και προσπέρασε και πάλι τη Μίλαν.

Ο Πέπε μόλις στο 4’ έδιωξε το άγχος από τους «μπιανκονέρι» ανοίγοντας το σκορ, για να έρθει ο Κουαλιαρέλα να σημειώσει το πρώτο του φετινό τέρμα στο 75’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη κατάφερε

να πάρει η Ίντερ, η οποία κατέκτησε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 1-0 της Τσεζένα εκτός έδρας. «Χρυσός» σκόρερ γ ια τους «νερατζούρι» ήταν ο Ρανόκια στο 63ο λεπτό.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κατάφερε να ξεφύγει η Κατάνια που επικράτησε 2-0 της Παλέρμο. Ο Λόντι στο 32’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Λόπεζ από το σημείο του πέναλτι στο 61’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Τζένοα απέναντι στην Μπολόνια στο «Λουίτζι Φεράρις». Ο Ρόσι στο 39’ άνοιξε το σκορ για τους «γκριφόνι» με τον Ραμίρεζ να ισοφαρίζει στο 51’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πράτο στο 85’.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Ένιο Ταρντίνι» όπου η Πάρμα φιλοξένησε την Λέτσε. Οι δύο ομάδες έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 93’. Νωρίτερα ο Φλοκάρι με πέναλτι στο 18’ είχε βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με τον Ντι Μικέλε σε ένα τρίλεπτο (58’ – 61’) να ανατρέπει μόνος του το σκορ. Ο Κουαδράδο στο 77’ έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πετύχουν την ισοφάριση. Αρχικά ο Πελέ στο 86’ μείωσε σε 3-2 για να έρθει ο Γκαλόπα στο 93’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα