Στο ρελαντί η Καλλιθέα, 3-0 τον Φωκικό με MVP Κατσίκη

Η Καλλιθέα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κατσίκη επικράτησε άνετα 3-0 του Φωκικού, που αναζητά ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

{textlink02}

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Καλλιθέα απέδειξε σε όλους ότι δεν χρειάζονται μεγάλα μπάτζετ και ακριβές μεταγραφές για μία αξιόλογη πορεία στη Football League. Οι «κυανόλευκοι» χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησαν 3-0 του Φωκικού και διατήρησαν με αυτό τον τρόπο το αήττητο στο γήπεδό τους, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη

Κατσίκη.

Η ομάδα της Άμφισσας ξεκίνησε καλύτερα, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά το 15’ και στο 37’ άνοιξαν το σκορ. Ο Κατσίκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντιαλό με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωκικός απείλησε πρώτος στο 47’ με τον Χαλούλο να κάνει το γύρισμα και τον Ταμπάκη να αστοχεί σε σουτ. Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά μετά με Βαλσαμάκη να νικά τον Ντιαλό σε τετ α τετ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 57’ σε άψογη εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη… 2-0. Ο captain της Καλλιθέας ολοκλήρωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ, καθώς στο 62’ σέντραρε και ο Καλτσάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.

Ο διαιτητής Κορδολέμης (Πειραιά) έδειξε κίτρινες στους Μιχαλόπουλο, Σκαρίμπα, Δημήτρη, Χαλούλο

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (84’ Ματσούκας), Καλτσάς (73’ Φουντουκίδης), Αρκούδας, Πρίπου, Ηρακλής, Ρουσάκης, Βιδάλης, Κατσίκης, Ντιαλό (66’ Μαρουκάκης).

Φωκικός: Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος (54’ λ.τρ. Κουρέλης), Σιάκκας, Σκαρίμπας (71’ Νικόλτσης), Στόικος, Καλέργης, Φροξυλιάς (46’ Ταμπάκης), Δήμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα