Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το 2011 με ακόμα μία νίκη, καθώς επικράτησε της Καρδίτσας με 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή (18/12) νίκη του επί της Καρδίτσας «απολαμβάνει» την κορυφή της μεγάλης κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ΠΑΟΚ και Καρδίτσα δεν

κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, με τις φιλοξενούμενες να κοντράρουν τις γηπεδούχες χωρίς αμφότερες να καταφέρουν σκοράρουν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 51’ με την Παντελειάδου η οποία μετά την εύστοχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ενώ στο 62΄η Ντιμιτρίεβις μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 για την ομάδα το «Δικεφάλου» . Στο 68’ η Καρδίτσα απάντησε με την Κόγγουλη κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα η Παντελειάδου με σουτ από τη μεγάλη περιοχή «έγραψε» το τελικό 3-1 για τις γηπεδούχες.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Αρβανιτάκη (74’ Παράσχου), Δημητρίου (84’ Βαρδαλή), Σπύρου, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Παντελειάδου, Βλασιάδου, Φιλιππίδου (54’ Ντιμιτρίεβιτς).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηλαζάρου, Καλλιάρα (86’ Ρίζου), Αλεξίου, Ρήγα, Καλλογεροπούλου (10’ Κουτσόνα), Γεραγόρη, Πάσχου, Λαζανά, Σίμου, Κόγκουλη, Στρετένοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα